Naravno da sam kupio i naravno da roba istraje 5 godina. Pa kakav je to kvalitet majice ili pantola kad ne mogu istrajati 5 godina osim ako ih negde ne poderete? H&M jeste u istom rangu sa NewYorker-om ali ne i sa Zarom. Koliko sam ja imao prilike da vidim u H&M kupuje isključivo niži sloj populacije, H&M, NYKR.. dođu nešto kao buvljak. Ja nemam predrasuda niti kompleksa ali tamo više ne kupujem iz dva razloga. Prvi razlog je što sve izgleda tako jeftino/cheap (ako je nešto jeftino ne treba tako i da izgleda, ako shvataš šta želim da kažem) a drugi razlog je kad dođe neka nova roba eto odmah svaki peti nosi istu majicu, džemper, jaknu, štagod po gradu.Sallex":2ncyql1x je napisao(la):Da li si ti do sada nešto ikad kupio u H&M-u? Isključivo se tamo oblačim, i sva roba koju sam kupio i dan danas je normalna. H&M je skroz u istom rangu kao Zara, NewYorker, Springfield and co, a jeftiniji su, i veći je izbor. Jedino što ja mislim da ne valja i uverio sam se u to je Terra Nova i C&A...stranac":2ncyql1x je napisao(la):H&M ima najveću škart robu iz Turske i Kine. Cene jesu povoljne ali je zato roba više nego "cheap".
Zato treba tražiti one zavučene a pritom dobre stvari dok na ove što bodu oči ne treba obraćati pažnjustranac":1ehgnb7o je napisao(la):Naravno da sam kupio i naravno da roba istraje 5 godina. Pa kakav je to kvalitet majice ili pantola kad ne mogu istrajati 5 godina osim ako ih negde ne poderete? H&M jeste u istom rangu sa NewYorker-om ali ne i sa Zarom. Koliko sam ja imao prilike da vidim u H&M kupuje isključivo niži sloj populacije, H&M, NYKR.. dođu nešto kao buvljak. Ja nemam predrasuda niti kompleksa ali tamo više ne kupujem iz dva razloga. Prvi razlog je što sve izgleda tako jeftino/cheap (ako je nešto jeftino ne treba tako i da izgleda, ako shvataš šta želim da kažem) a drugi razlog je kad dođe neka nova roba eto odmah svaki peti nosi istu majicu, džemper, jaknu, štagod po gradu.Sallex":1ehgnb7o je napisao(la):Da li si ti do sada nešto ikad kupio u H&M-u? Isključivo se tamo oblačim, i sva roba koju sam kupio i dan danas je normalna. H&M je skroz u istom rangu kao Zara, NewYorker, Springfield and co, a jeftiniji su, i veći je izbor. Jedino što ja mislim da ne valja i uverio sam se u to je Terra Nova i C&A...stranac":1ehgnb7o je napisao(la):H&M ima najveću škart robu iz Turske i Kine. Cene jesu povoljne ali je zato roba više nego "cheap".
+ Taj sam.Archangel":2bpwpdlo je napisao(la):Zato treba tražiti one zavučene a pritom dobre stvari dok na ove što bodu oči ne treba obraćati pažnju