Ja sam hteo 15, ali sam na kraju uspeo da uzmem 31 u istoj lameli...Swimmer":3ikql704 je napisao(la):Znaci ima nas dosta “komsija”. Ja sam uzeo objekat 2, lamela 3 stan 14. Ima li neko u blizini?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hehe, dok sam ja dobio porodični konsenzus, neko je bio brži. Mi smo završili u istoj vertikali, samo na trećem spratu.drugdrasko":2r395tfe je napisao(la):Pozdrav komšije iz objekta 2, lamela 3, stan 15.
Ps.
@milos.tomic izvini
Meni piše da su garažna mesta 12.19m2, oba na klackalici, gornje i donje.Swimmer":3ixh4s0c je napisao(la):Čisto jedna info:
Ja sam uzeo standarno garazno mesto, 11.52kvm po ceni od 12.000€. Posto sva garazna mesta imaju istu cenu a kad sam bio na razgovoru pogledao sam u planu da ima garaza od 12kvm do 13.2kvm.
Pitao sam da li mogu da uzmem vece posto imam malo veca kola(bio sam spreman da doplatim) ali nista nisam uspeo da uradim. Uglavnom imaju jos 2 slobodna veca garazna mesta ali njih cuvaju za kupce vecih cetvorosobnih, penthousa ili kupaca duplih stanova.
@veselinko u pravu si. Sad gledam projekat. Nisu spojene. Samo kroz garazu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova uličica će biti slepa i nema planova da se napravi drugi izlaz. Tj. Investitor nema gde da ga napravi, a grad sigurno neće...Milos76":279lu4si je napisao(la):Prolazim ovuda cesto, Novogradska je mala ulica i vec je sada prilicna guzva. Koliko vidim na renderima postojace ulicica sa desne strane ovog uskog placa kojom ce se ici do ulaza u garaze. Da li postoji jos neki izlaz iz kompleksa sa druge strane osim ovog? Ova interna ulica ce svakako postati brzo jednosmerna jer ce sa jedne strane ljudi parkirati, kao sto je svuda po okolini. Pitanje je kako ce se ljudi mimoilaziti da bi usli ili izasli iz garaze.