Koliko se sećam iz teme GG, potrebni su bojleri. Ne sećam se samo da li su tamo bili prisutni ali ne montirani, ili nisu bili obezbeđeni.epedja":1egc9rm0 je napisao(la):Komsije jedna provera, mi bese nemamo dovod tople vode u kuhinji? Mora bojler?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da potvrdim ovaj info za dwg-ove i posete stanovima. Meni su dali identičnu informaciju iz Merina.epedja":3p0s56sk je napisao(la):Ja sam se danas cuo nesto sa njima, kazu da ce uskoro krenuti i da pozivaju kupce da vide stanove na po pola sata, videce kako ce to isplanirati, mada to uskoro moze biti i za par nedelja
Ja sam bio par puta posto sam blizu, ali nista spektakularno novo se ne vidi pa nisam ni fotkao.
Inace investitor vise ne zeli da salje detaljne projekte stanova u dwg, nemaju vremena...:/ takvu info su bar meni dali.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=772694#p772694:2in3cm0b je napisao(la):epedja » Pon Sep 07, 2020 10:36 pm[/url]":2in3cm0b]Ja sam se danas cuo nesto sa njima, kazu da ce uskoro krenuti i da pozivaju kupce da vide stanove na po pola sata, videce kako ce to isplanirati, mada to uskoro moze biti i za par nedelja
Ja sam bio par puta posto sam blizu, ali nista spektakularno novo se ne vidi pa nisam ni fotkao.
Inace investitor vise ne zeli da salje detaljne projekte stanova u dwg, nemaju vremena...:/ takvu info su bar meni dali.
Da slazem se, to je uzasshadestudio":16bffa9x je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=772694#p772694 je napisao(la):epedja » Pon Sep 07, 2020 10:36 pm[/url]":16bffa9x]Ja sam se danas cuo nesto sa njima, kazu da ce uskoro krenuti i da pozivaju kupce da vide stanove na po pola sata, videce kako ce to isplanirati, mada to uskoro moze biti i za par nedelja
Ono kad das 100-200 hiljada evra, a investitor nema 15 minuta vremena za tebe. Pa kad kupujes cipele vise ti paznje posvete nego neki investitori.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=773898#p773898:2m7nevwj je napisao(la):BASS » Pet Sep 11, 2020 6:33 pm[/url]":2m7nevwj]Moj savet - jer u Srbiji to nazalost izgleda mora tako, ako Vas agent iskulira, pravac kod direktorke Merina, malo nadignete frku i svi fajlovi stizu vrlo brzo.
NikolaT":ovu7yxhg je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=773898#p773898 je napisao(la):BASS » Pet Sep 11, 2020 6:33 pm[/url]":ovu7yxhg]Moj savet - jer u Srbiji to nazalost izgleda mora tako, ako Vas agent iskulira, pravac kod direktorke Merina, malo nadignete frku i svi fajlovi stizu vrlo brzo.
Nemoj pogresno da me shvatite, ali zasto dizati frku oko fajlova? Koliko ce ti fajlovi da ti pomognu za bilo sta?
Lepo je znati gde se sta nalazi u stanu, ali ne verujem da ce bilo ko odavde dati nekome da mu pravi kuhinju po crtezu ili bilo sta drugo bez pravog merenja u stanu.
Mislim da ste otisli malo predaleko 'dizanjem frke' oko fajlova. Ali kako god..
IstoBASS":bj7306f3 je napisao(la):Ovo oko "dizanja frke" je prosto i iz licnog iskustva, na ovom konkretnom projektu. Nama je bilo jako vazno da znamo pozicije uticnica, prekidaca za svetlo, klima uredjaja, itd, jer to direktno utice na neka resenja u stanu- npr pozociju trpezarije, kreveta u sobama, kuhjnje, plakara...nismo znali ni bojleri gde stoje dok nismo dobili dwg ( sto opet utice na izgleda kupatila, odabir masine za susenje i pranje...). Mislim da bi trebalo svi to da dobijemo u samom startu, dok su izmene jos moguce, jer su neka njihova resenja zaista nelogicna. Odgovori tipa -nekima dajemo dwg a nekima ne dajemo jer nas sad mrzi, nemamo vremena, su po meni neprihvatljivi ibtreba se pobuniti. Ako vam je stalo da ih dobijete, naravno...
milos.tomic":33i3e0ql je napisao(la):Ja sam juce bio u Intesi. Oni već daju kredite za Tri Nove.
Od Merina je informacija da ćemo biti obavešteni na vreme...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ja nisam oduševljen, čini mi se da bi providno staklo bilo bolje. Možda je ovo tamno samo do ulice, ne znam.epedja":3ni88a84 je napisao(la):milos.tomic":3ni88a84 je napisao(la):Ja sam juce bio u Intesi. Oni već daju kredite za Tri Nove.
Od Merina je informacija da ćemo biti obavešteni na vreme...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Na prvi pogled mi nikako ne idu ova stakla na ovu zgradu, da li zato sto smo je zamisljali i gledali mesecima po renderima drugacije ili zato sto nekako stvarno ne ide - evo ne znam
Plus dnevne sobe sa terasama ce sada biti i jos tamnije, posebno nama na severnoj strani.
A da nije ovo mozda samo zastitna folija?
Sta vi mislite, kako vam se cini ovo?
Ja bih najgorim trendovima nazvao smanjenje prozora i svetlosti u stanovima, ukidanje ostava i podruma itd. Staklene terase bar malo pomažu da stanovi ne budu mračni kao pećine.bgvozd":ex32jm41 je napisao(la):Projektovanje staklenih terasa jedan je od najgorih trendova domaće arhitekture u ovom trenutku. Od ovoga bi bilo gore samo da su paneli transparentni