Dok izgrade...znam da je u planu ali izgleda da su to preskocili u ovoj fazi. Do tada ce brada da ti poraste dok u 83 cekas da prodje kruzni tok.Та уличица ће бити укинута кад изграде продужетак Владимира Поповића.
Mislim da unutrašnji prečnik ne bi smeo da se smanji, što ne znači da ne može., a spoljni bi mogao. U vreme AI i svih mogućih vrsta modela simulacija saobraćaja i ukazivanja na potencijalne probleme pre izrade finalnog projekta, došli smo do zbrda-zdola improvizovanog jeftinog rešenja preko šahtova, bez slivnika.Uvek može još jedna rekonstrukcija, tipa da se malo suzi u sredini i proširi po ivicama...
Na ovom dron-snimku se tek vidi koliko je ovaj mučeni asfalt krpljen i budžen - izgleda kao šahovska tabla...
Mora da se zaliva u Bnv.au koliko tuzno izgleda ovaj park ovako sprzen
Ovo je zastrašujuće, kružni tok mi je pao u sasvim drugi plan gledajući video. Bukvalno bliski istok.au koliko tuzno izgleda ovaj park ovako sprzen
Biće tri trake u kružnom toku?
Autobus nema šanse da ne zauzme pola srednje trake prilikom prolaska kroz KT, naročito na izlasku.
Danas sam išao busom u oba smera i skoro sam siguran da je zauzeo skoro pola širine kolovoza prilikom izlaska.
Znaju oni to tako da u bodu ko da se dešavanja u gradu ne tiču njihMAPA Izmene rada više linija javnog prevoza zbog radova kod Ušća
Više linija javnog gradskog prevoza saobraćaće izmenjenim trasama od sutra uveče do četvrtka ujutro zbog radova na novom kružnom toku kod poslovnog centra Ušće, navodi Beoinfo.n1info.rs
"Više linija javnog gradskog prevoza saobraćaće izmenjenim trasama od sutra uveče do četvrtka ujutro zbog radova na novom kružnom toku kod poslovnog centra Ušće, navodi Beoinfo."
Uglavnom - dobar deo saobraćaja se preusmerava na Gazelu, Mostarsku petlju, Kneza Miloša...
A u isto vreme - Zvezda dočekuje Bode Glimt u poslednjoj utakmici za plasman u Ligu Šampiona....
Kakvi majstori.
Ne zauzma ništa, imaš na snimku iz drona. Klizi kroz kružni tok.