Za nas iz savskih blokova ce biti olaksanje kad spoje Vladimira Popoviċa na KT. Svi koji iz blokova idu na Brankov znaju kakve manevre i devijacije moraju da prodju da dodju do mosta...Biće bolje kad budu oslobodili poslednju traku i iscrtali linije. Mada nije mi još jasno koji je benefit ovog kružnog toka, ne mislim da je raskrsnica ranije bila razlog gužve.
Пут бициклом, односно хибридним бициклом пошто си беше у оној новоградњи подно Трудбеника. Препоручио бих и бг воз да исти може да веже бар недељу дана без кашњења и хаварија.Evo ja sa Zvezdare..ne znam koji put do posla na NBgD da izmislim.
Jeste, cemu najava od 22h akoLadno su već sad skroz zatvorili pravac NBGD -Grad
Da ponovimoSUTRA RADOVI NA OVIM DEONICAMA U BEOGRADU: Evo detaljnog spiska ulica
SEKRETARIJAT za saobraćaj obaveštava sugrađane da će u cilju realizacije završnih radova na formiranju kružnog toka na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Mihajla Pupina u sledećih sedam dana doći će do izmene režima saobraćaja u zoni tih ulica.www.novosti.rs
“Od ponedeljka, 26. avgusta, u ranim jutarnjim satima, do srede, 28. avgusta uveče, radiće po dve saobraćajne trake u oba smera.
Od 20 sati u sredu, 28. avgusta, do 6 časova u četvrtak, 29. avgusta, biće zatvorena cela raskrsnica, tako da će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u ulicu Ušće, pa dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz ulice Sajmište.
Nakon završetka navedenih radova, uspostavlja se kružni tok saobraćaja.“
Nažalost i bici infrastrukturu polako vraćaju unazad..a nije moglo gore od onog što je Sićve011 ostavio i od one nesrećne rekonstrukcije Ruzveltove i Mije Kovačevića..da ne pričam dalje do Novog Beograda gde je vožnja bicikla stavljanje glave u torbu svaki dan.Пут бициклом, односно хибридним бициклом пошто си беше у оној новоградњи подно Трудбеника. Препоручио бих и бг воз да исти може да веже бар недељу дана без кашњења и хаварија.
Ја заиста више ни не видим алтернативу јер Гангула се својски труди да саботира одвећ хаотични друмски саобраћај и јавни превоз.
Zasto je ostrvo u kruznom toku neosvetljeno? Nadam se da ce Zelenilo da uradi nesto konkretno u njemu sa sistemom zalivanja, da ne bude samo spaljena trava.
Obzirom na nedovoljno odvoda, odvod koji je usmeren direktno u polje, šahte po sred voznih traka, nepostojanje građevinske table, projekta, i sličnih propusta, čisto sumnjam da je neko razmišljao o sistemu zalivanja sredine. Ostaje nam samo da se nadamo…Zasto je ostrvo u kruznom toku neosvetljeno? Nadam se da ce Zelenilo da uradi nesto konkretno u njemu sa sistemom zalivanja, da ne bude samo spaljena trava.