Šta je novo?

Tri nova kružna toka na Novom Beogradu kod TC Ušće

Та уличица ће бити укинута кад изграде продужетак Владимира Поповића.

Zašto li onda i u njoj presvlače asfalt ako će da je ukidaju... Jel ima neki plan? Ukida se ona, a jel ostaje onaj mali izlaz na most?

Укида се вероватно кад направе нов мост, не верујем да ће пре тога да спајају све.

Тек ће онда бити хаос (кад крену Земунци на Газелу туда... ух).
Ако буде трунке памети, урадиће денивелисан правац Тесла-Поповић преко кружног тока. Нажалост плашим се да неће бити.

Може да се направи и естетски прихватљив надвожњак са 4 лучна пролаза, два већа преко коловозних трака кружног тока, и два мања за пешаке и бициклисте, попут античке капије.

А, не можеш да посадиш вијадукт управно на мост, на шта би то личило.
Рампа моста је обично вијадукт који се тражи.

Може да се направи и естетски прихватљив надвожњак са 4 лучна пролаза, два већа преко коловозних трака кружног тока, и два мања за пешаке и бициклисте, попут античке капије.
Bolje da denivelišu Most- Mihajla Pupina. To je ipak glavni pravac.

To би и имало највише логике него сам мислио због тога што ће се правац од Владимира Поповића тек радити.

Nije danas, bio je prekjuce, ko zna sta donosi sutra
Cudni su putevi misli Gangul pase i doktora malog

И то може само под земљом.

Upravo sam na to i mislio. Jasno da je logična denivelacija most<->M.Pupina i to podzemnim trakama. Gore ostaje KT.

Takođe, i sa druge strane mosta mislim da vrv može da se "ubudži" denivelisano levo skretanje u Pop Lukinu, korišćenjem postojećeg podvožnjaka (uz adaptacije naravno). Nema previše mesta, ali mislim da ga ipak ima.

Зар није проблематично да правац ка мосту иде испод земље па да се пење на рампу за мост.

Možda je zaista to zajedno prebrzo, imajući na umu konkretnu situaciju. Moje viđenje je laičko, sasvim je moguće da je pogrešno.

Ваљда је аутопут дужим делом на нижој коти а Пупинов булевар на истој као околни блокови?

Јесте, али не знам откад је у Београду нешто чудно возити низбрдо, па узбрдо?

Па оно и није, мени се само чинило да би после подвожњака испод садашњег кружног тока био чудан нагиб до рампе моста.

Vrh