Šta je novo?

Trg Slavija

Suzu sam pustio za fontanom... Onoga ko je zamislio da stoji u sred kruznog toka treba privesti u ustanovu zatvorenog tipa

Je l moze ovaj instagram procenitelj da sracuna koliko u evrima vrede zivoti svih onih ljudi koji su se udavili u poplavama pre 10 godina dok je on bio predsednik opstine?

Hebem ga usta bas

Slike sa Slavije nakon radikalske rekonstrukcije, a pre bilo kakvog protesta. Ko ce da nadoknadi stetu, vrati pare koje su ukrali za ,,rekonstrukciju" i popravi stanje? Koliko to kosta?

1000018014.jpg
1000018013.jpg
1000018012.jpg
1000018011.jpg
1000018010.jpg
1000018009.jpg
1000018008.jpg

1000018007.jpg

Jeste primetili da su se ovi kao neutralni probudili i postali daleko otvoreniji u svom botovanju? Izgleda da ih nema jos puno i da koriste i poslednje resurse.

Price o milionskoj steti na fontani koja ima na ali expressu za 100 000 evra, a sa svim ugradjivanjima je napravljena za 1,8 miliona evra.

Nek objektivno procene stetu i skupicemo novac.

Skup je bio dostojanstven i miran. Studenti su ostali da pociste Slaviju posle.

Racuna li neko stetu posle svake utakmice? A tamo je daleko manje ljudi.
Ево да ти одговорим пошто си на мене мислио: проблем је што ти уопште на жалост не разумеш погледе нормалних, неострашћених људи који ствари сагледавају од случаја до случаја", а не "а приори". Ти разумеш ону најглупљу и најпримитивнију логику: или они или ми, ботови, издајници, или је све добро или је све лоше. Нажалост, таквих острашћених и ограничених ликова је пуна наша Србија на обе стране. Да би овој земљи било боље, потребно је да буде што мање таквих као што си ти и теби слични. И да поновим: на обе стране.
Ја чак и не мислим да су то урадили студенти или хиљаде добронамерних људи који су сигурно искрено дошли, већ или неко убачен или људи који из своје глупости само штете...

Мислим да је јако штетно размишљање како неком треба да буде драго било какво уништавање јавне имовине. По тој логици неком ко је против Вучића треба да буде драго ако се оштети фонтана или Савски трг, а неком СНС-овцу треба да буде драго да се распадне Булевар Краља Александра или Немањина. То је размишљање које нам не дозвољава да мало брже напредујемо и да смањимо острашћености. Нажалост, ја знам много таквих људи и то ме и растужује. Чак, ово на Славији могу да буду и људи које је послала власт како би те протесте представила у лошем светлу. Видео сам још штете у околини трга, већином графити истим црвеним спрејом.
Мислим да заиста постоје разлози за протесте, и да треба правити притисак, али било какво уништавање јавне имовине само штети, а наравно ради и у корист друге стране.
Fontana ionako ne radi u ovo vreme, a muzika - ona pa ionako ne radi. Uostalom, kukanje za ovom fontanom jer čista relativizacija i bežanje od pravog problema. Ali šta drugo očekivati od Miroslava, nema on taj domet.

Мислим да је јако штетно размишљање како неком треба да буде драго било какво уништавање јавне имовине. По тој логици неком ко је против Вучића треба да буде драго ако се оштети фонтана или Савски трг, а неком СНС-овцу треба да буде драго да се распадне Булевар Краља Александра или Немањина. То је размишљање које нам не дозвољава да мало брже напредујемо и да смањимо острашћености. Нажалост, ја знам много таквих људи и то ме и растужује. Чак, ово на Славији могу да буду и људи које је послала власт како би те протесте представила у лошем светлу. Видео сам још штете у околини трга, већином графити истим црвеним спрејом.
Мислим да заиста постоје разлози за протесте, и да треба правити притисак, али било какво уништавање јавне имовине само штети, а наравно ради и у корист друге стране.

SNS je krajnji uzrok destrukcije, pa i ove fontane. I novu fontanu ćemo svi kolektivno da zaradimo i platimo lako, ali onih 15 ljudi (i još mnogo njih koji su stradali u drugim aferama) nećemo nikad moći da vratimo.

Njihovo destruktivno ponašanje rađa bunt, uostalom, kao i kod svake autokratske vlasti. Sve je to normalno u društvima gde su regularni metodi političkog delovanja marginalizovani i obesmišljeni.

Vrh