Šta je novo?

Trg Slavija

....
a95c9db99252dc2fd17c252dcf728203.jpg
0e6f58d7d382827308d546eb42822de4.jpg
67a7b34cffeaaf8e0835adc79192a25c.jpg
e257d886ed720f2759314cc9d8d5ca39.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Trenutno najkorisniji i najkorišćeniji deo nove Slavije je ova klupa na autobuskoj stanici. Svaka čast na ideji. Kad bi sve autobuske stanice bile takve! Da se psihički i fizički pripremimo za stajanje na jednoj nozi i druga iskušenja u autobusu.

Klupe.

Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 8
Pogledajte prilog 6
Neodoljivi skejtboard izazov: 7 kaskadnih nivoa za skakanje, od kojih jedan kosi, uz priličnu visinsku razliku i rezultujuću brzinu, pa zatim magično zakucavanje u suprotni betonski zid :lol:

Pogledajte prilog 5
Pogled sa druge strane.

Pogledajte prilog 1
Lepo je što su stavili česmu, ali bi pri tome trebao da radi i njen odvod.

Pogledajte prilog 4
Međutim ovo je priličan problem, pa je pomalo i opasno. Svetla nisu stavljena kao obično, u vertikalni deo stepenica, tako da noću istovremeno markiraju gde je stepenica ali i osvetljavaju mesto gde se stavlja stopalo. Nego su stavljena u SREDINU horizontalnog dela i gledaju na GORE.

Pogledajte prilog 3
Na taj način prvo zaslepe čoveka, jer biju pravo u oči, pa se neosvetljena ivica stepenika jednostavno ne vidi, a zatim mu još i sugerišu da je stepenik na pogrešnom mestu, tamo gde je svetlo ili negde u njegovoj blizini. Nažalost, stepenik je veoma daleko od svetla ... Ljudi često spotiču, a neki stariji i padaju, pa moraju dobro da paze gde staju. Ne znam šta se može reći o onome ko je nešto ovako projektovao. Na ovoj fotografi se ivica stepenika još i vidi zato što je foto aparat bočno i pod veoma velikim uglom u odnosu na svetlosnu osu LED trake, za razliku od očiju čoveka koji po njima hoda i koji MORA da gleda pravo nadole, tamo gde staje.

Pogledajte prilog 2

Trebalo bi dodati i to da radovi izgleda I DALJE nisu završeni. Deo prostora je dugo bio ograđen trakom, ali su je na na kraju prolaznici srušili da bi mogli da sednu jer niko nije dolazio niti nešto radio. Ivice dekinga verovatno treba zaštititi, itd.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=574253#p574253:cxgglmjk je napisao(la):
astrodule » Sub Okt 13, 2018 12:33 pm[/url]":cxgglmjk]Zaista na ovoj slici izgleda sjajno.

Dal je moguce da se tebi svidja nesto sto je uradio Goran Vesic? :laugh:

Прво направише црни постамент и слова исклесаше, сада ставише бели? Нисам љубитељ лика Туцовића и мислим да не заслужује централно место у граду али могли су да га оперу. Колика неорганизација..

Slazem se sa misljenjem da ovakava licnost ne zasluzuje spomenik na jednom od najvecih trgova u gradu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575066#p575066:2nbvnoai je napisao(la):
roger34 » Sre Okt 17, 2018 2:36 pm[/url]":2nbvnoai]Pa on stvarno gleda u fontanu! :lool: :lool: :lool:

I peva!

astrodule":3j7zqdv7 je napisao(la):
Nekako mi nije proporcionalno. Kako vam se čini uživo?
...
a0ff2131676e7f9cd9c67fad96b78fee.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575066#p575066:142ll64e je napisao(la):
roger34 » Sre Okt 17, 2018 11:36 am[/url]":142ll64e]Pa on stvarno gleda u fontanu! :lool: :lool: :lool:
Hajde što on "gleda", ali što ja da gledam?
I tako... ne možeš proći a ne videti ovaj lgbt kolorit
226196484.gif

Fotografisala sinoć, loše fotogafije ali sam smatrala da bolje i nisu zaslužile.
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3

Bonus foto:

Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Večernji utisak je katastrofalan.
Za ovakve prizore dobra je i ova pesma kao muzička podloga: https://www.youtube.com/watch?v=QS-JD1Fc54k

I meni se to učinilo sa Tucovića. Da li je kod određivanja dimenzija postolja za Tucovića učestvovao iko sa nekom potrebnom strukom ili su dali ortaku kamenorescu da uradi po svojoj volji?

@astrodule
Ne potcenjuj kamenoresce, oni ne maše kao ovaj diletant sa Tucovićem. Sramota koju neko vidi i ne reaguje. Nije mi po meri tužakanje ali ovaj puta ću se drznuti.

Svakako je sada neuporedivo mnogo bolje nego ranije, ali uvek moze bolje.

1. Slazem se sa Zumom za parternu podnu rasvetu, nije trebala da se postavi na onakav nacin.
2. Spomenik Dimitriju je trebalo postaviti u njegovoj ulici (ima nekoliko pogodnih skverova tamo).
3. Nedovrseni deking - veliki minus.
4. I dalje je velika steta zbog promasenih komunikacija prilikom projektovanja.
5. Skejteri pronadjite neko drugo mesto za vas.

Zar postolje za tucovica niie bilo crno prvobitno postavljeno inace i dok je bio u centru slavije bio je van proporcija

Гледам ове нове фотке већ десет минута.. Буквално немам коментар, no comment.

Kada su mu skinuli glavu? Sinoć sam je videla.
3464355637.gif

Ovo je prikaz crnog postamenta koji je izgleda promenjen u nekom trenutnku.

Da li je realno da ovi bukvalno svaku stvar koju rade - moraju da naprave, pa da vide da ne valja, sruše i ponovo naprave????

.. totalno je realno druže Relja, ja se iznenadim kada urade nešto kako treba! :kafa:

Vrh