Šta je novo?

Trg Slavija

Крај радова данас или следе казне
Аутор: Дејан Алексићпетак, 31.08.2018. у 10:15

За радове на платоу задужен конзорцијум који чине „МБА Ратко Митровић нискоградња” и „Колас рејл”. – Ако данас све и буде завршено на платоу, не мора да значи да се мајстори неће враћати због додатних поправки Померања рокова нема

http://www.politika.rs/scc/clanak/41032 ... lede-kazne

MBA RMN WTF je u fazonu...

200.gif

Ali vratiće se da postave klupe jer beton treba da se stegne (tj, da sagori)?!

Sigurno u definicijiji završenog projekta piše "klupe postaviti kasnije".

Marš bre - rok će biti probijen i ako ovi ne budu platili žestoke penale (ili onu bankarsku garanciju) to će biti još jedna u nizu raznih brukanja.

Naravno da nije vidjecmo sutra ujutro Rodjak bio mjesec ipo u kini na gradnji nekog mosta preko rijecice pilon mosta cini mi se 250m kad je isao za kinu oni radili plato vratio se oni rade plato .Pita sta kilave kog djavola u kini bi za 5 dana bilo gotovo....

Prosao veceras. Mislim da su sve ploce izlivene, i da popunjavaju fuge, veci fugovanja nije bio gotov ima dosta peska/sljunka po plato-u. Prvi utisak je relativno ok (samo sam prosao, po mraku), osim sto je sad prelaz izmedju plato-a i trotoara uz kruzni tok bas vidljiv. Takodje, ograda se bas ne uklapa, deluje ko privremeno ogradjeno zicom. Mozda bi neke puzavice preko zice izvukle situaciju.

Inace, mislim da je jedina iole ok pozicija za Dimitrija u gornjem uglu uz Nemanjinu...

Inače par ploča koje su radili ponovo uz deo bliže trolejbuskoj stanici ima pukotine koje će se vremenom sigurno proširiti i opet ćemo imati ispucali plato. Ovde nikako ne bi smela da se završi rekonstrukcija REKONSTRUISANE Slavije sve dok se pešački prelazi ne vrate na stara mesta jer je ovo rešenje nenormalno i opasno, svi pešaci koji koriste slaviju kukaju na pešačke prelaze kod Narodne Banke i jer moraju da kruže i na pozicije ostalih pešačkih prelaza pogotovo u Makenzijevoj. Sve dok se to ne ispravi Slavija će biti katastrofalna rekonstrukcija jer muči pešake i tera ih da pretrčavaju i po 4 trake. Zaustavljanje pretrčavanja nikada neće biti moguće jer ovo rešenje potpuno ukida pešački saobraćaj na Slaviji i pešaci moraju da se snalaze kako mogu, ima tu i starih i teško pokretnih ljudi kojima je previše da idu do polovine Makenzijeve da bi stigli do Terazija.

Kao što su ljudi ginuli na SMT-u, tako će neko pre ili kasnije poginuti na mestu gde su nekada na Slaviji bili pešački prelazi i ko će onda biti kriv? Pojaviće se Vesić koji će reći da je "pešak radio na crno" i obećaće kontrolu svih pešačkih prelaza u gradu.

Da taj pesacki je debilizam najveci, aj razumem da hoce da smanje guzvu u samom kruznom toku al sto pesacki 100m od raskrsnice to mi nije jasno. Ne znam dal je nekad neko u istoriji otisao gore i presao? Onaj u beogradskoj je korektniji mogli su kao njega.

Taj u Makenzijevoj , otprilike , koliko sam mogao da primetim , koriste samo oni koji dolaze iz gornjeg dela ulice , dok gotovo svi sa Slavije pretrčavaju na mestu starog. Za onaj u Nemanjinoj je situacija podeljena , dok pomereni pešački u Bulevaru Oslobođenja maltene svi koriste , dok je slučaj sa ukinutim pešačkim prelazom na uglu Kralja Milana i kružnog toka situacija OK (samo sam jednom video da neki čovek pretrčava ulicu na tom mestu). Što se tiče pešačkog u Beogradskoj , tu uglavnom idu gde je pozicioniran , dok u manjem broju idu na mestu starog.

Pa za beton. Sad ide novi rok za klupe pa rok za wc pa za tob prostor ispod ploce itd

"Plato gotov, uređenje tek predstoji"

Orvel i Tramp bi bili ponosni. Reč "gotov" više ne znači gotov.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=564217#p564217:3vn5ec2m je napisao(la):
Вожд » Ned Sep 02, 2018 5:56 pm[/url]":3vn5ec2m]
file.php
Hahahahaha jaooo....Pa ne ovo je bas konkretno bez pardona da ne kazem sta u mozak!!!

ma brate rok je bio sve ovo na renderu pre godinu dana tako da nzm o cemu uopste pricamo, kako verovati ovim ludacima

meni nije jasno sto su taki lopovi, pa ja da sam politicar ja bi angazovu neku rodjacko-kumovsku firmu na istu foru al bi ih natero da rade ultrakvalitetno, narod me voli, duze ostanem na vlasti, vise $$$

Želim da vas sve podsetim da 60-70% ljudi koji će se iscimati da izađe na izbore prihvata tu pruču, i srećno je i zadovoljno ovakvim rešenjem.

Biciklistkinja":6l366674 je napisao(la):
Ovde nikako ne bi smela da se završi rekonstrukcija REKONSTRUISANE Slavije sve dok se pešački prelazi ne vrate na stara mesta jer je ovo rešenje nenormalno i opasno, svi pešaci koji koriste Slaviju kukaju na pešačke prelaze kod Narodne banke i jer moraju da kruže i na pozicije ostalih pešačkih prelaza pogotovo u Makenzijevoj. Sve dok se to ne ispravi Slavija će biti katastrofalna rekonstrukcija jer muči pešake i tera ih da pretrčavaju i po 4 trake. Zaustavljanje pretrčavanja nikada neće biti moguće jer ovo rešenje potpuno ukida pešački saobraćaj na Slaviji i pešaci moraju da se snalaze kako mogu, ima tu i starih i teško pokretnih ljudi kojima je previše da idu do polovine Makenzijeve da bi stigli do Terazija.

Kao što su ljudi ginuli na SMT-u, tako će neko pre ili kasnije poginuti na mestu gde su nekada na Slaviji bili pešački prelazi i ko će onda biti kriv? Pojaviće se Vesić koji će reći da je "pešak radio na crno" i obećaće kontrolu svih pešačkih prelaza u gradu.

Tačno. Na ovaj način je Trg Slavija postao apsolutno nedostupan pešacima, praktično je odsečen od prisustva ljudi, što je neprihvatljivo za lokaciju u centru grada.

Još jednom da osvrnem(o) na praksu ometanja normalnih tokova pešaka. Znači imamo prometnu stanicu i kada izađeš iz nje, ne možeš pravo na prazan plato, nego te usmeravaju uz ulicu jer je genije smislio da stavi ogromnu zelenu površinu uz autubusku stanicu (ili obrnuto).

Znam da je pisano ovde da je valjda stanica tu naknadno ubačena i to je to. Niko da se seti da to nekako ispravi.

На јесен би из фонтане требало да се чују популарне мелодије од 19.05 до 19.30 сати. – „Водовод” потписао уговор са СОКОЈ-ем за коришћење музике и месечно ће плаћати 65.496 динара.

Комисију за реализацију уметничког рада фонтане на Тргу Славија чине: Владимир Граић, композитор, Мирољуб Аранђеловић Расински, композитор, Владимир Мијовић, директор Омладинског позоришта Дадов, и Павле Јанковић, извршни директор за водоводни систем у „Водоводу”, али он не учествује у избору музике.

http://www.politika.rs/scc/clanak/41063 ... na-Slaviji

Čisto da se podsetimo da komisija radi besplatno

Tanjug 06.12.2017.
Postoji u Skupštini grada, objašnjava Vesić, komisija koja se bavi određivanjem pesama koje će emitovati muzička fontana na Slaviji, kao i da je jedan od članova te komisije Leontina Vukomanović, ali da članovi te komisije ne primaju niti dinar, jer rade potpuno besplatno, tako da, podvlači, nikada niko nije dobio niti dinar na osnovu toga.

Pa pare uzima sokoj, jedino ako deo tog novca ide clanovima komisije?

Sta bi sa Leontinom, sad je nema na spisku clanova komisije?

Vrh