@+381
Ovako na brzinu, jedna linija je bila od Malog Bajmoka do Palića. Druga od Aleksandrova do centra.
Ima toga na netu.
Da, tako nešto sam i pokačio. Samo mene interesuje tačna mesta okretnica.
I problem mi je što nisam odalte (bio jednom u Subotici kao srednjoškolac) tako da su mi i toponimi nepoznati

Koliko sam shvatio, prvo je bila jedna linija Somborksa kapija - Palić sa krakom ka žel. stanici. E sad mene muči šta je Somborksa kapija i njeno tačno mesto

Na netu mi izbacuje kod Subotičke Kalvarije.
Plus što se negde spominje Mali Bajmok pa nisam siguran da li je to od starta ili produženo. Somborksa kapija, ugao kod Kalvarije, stadion FK Bačka, MZ Mali Bajmok - sve na 100m jedno od drugog...
Isto kod Palića, prvo do restorana Abazija, pa produženo do Muškog Štranda.
Onda je dodat krak ka Aleksandrovu. I tada su rascepkali na 3 linije: ka Malom Bajmoku, ka Paliću, ka Aleksandovu.
U nekom trenutku su u centru prelocirali prugu iz Rudićeve ulice i Korzoa u Štrosmajerovu.
A isto su od Aleksandrova produžili dalje: kod crkve levo u Aksentija Marodića, pa desno u Vojislava Ilića i prvo kroz Ilindensku do pruge kod Aleksandrovo predgrađe (tu je isto sada neko stajališe prevoza). Isto se spominje da se taj krak produžio do industrijske zone. Ali to mi je ostalo nejasno pošto nigde nema tačno dokle je ištlo, a i ovo je početak industrujske zone. I to je bilo kratko.
Ukratko 3 kraka sa mnogo produžetaka