Kako voze u Temišvaru, a ovde kao ne mogu?Они су своју функцију испунили самом набавком а то је да је мафија узела милион-милион и по по комаду. Све након тога је сувишно малтретирање за њих.
Ценим да неће ни направити свих 25. Сигурно је неко после хаварије ова 2 од 3 пристигла дошао на идеју да увек може да прича да их је неколико на оправци, да је довољно да један трамвај провоза са пар последњих гаражних бројева и то би било то - Додатних 5 милиона у џепу.
Надати се да лоповчни у неком тренутку проради савест и да дозволи да систем проради на уштрб бескрајних могућности пљачке би било крајње наивно.
Ја мислим да нам инфраструктура није главни проблем. Како могу Швајцарци да возе без проблема, Катице и Шпанци. Имам утисак да благонаклоно, пасивно гледаш на њихову сурову пљачку и дебилизам. Скоро милион евра по трамвају, то је на крају око 25 милиона евра. И тако на буквално свему сурово краду, а могли смо на улицама да имамо премиум трамваје. А шта све можемо и колко можемо да кидамо то многи не капирају. Баш на свему краду и не могу да верујем да неко после на то гледа пасивно и као лагано, зато смо и ту где смо, један од главних разлога. Ови трамваји су ђубре а плаћени су као једни од најбољих у Европи. Не прихватам ово срање и треба им ј….и матер. Причао сам на Ташу пре неки дан са возачем који је возио Бозанкају кад је испала из шина на команди и каже да не знају разлог због ког је дошло до испадања из шина. То је била тест вожња и ту су пролазиле Бозанкаје пар пута пре.Kako voze u Temišvaru, a ovde kao ne mogu?
Ugradili su se bar 900 hiljada po komadu, al opet tramvaji bi mogli da voze bez problema da imamo krštenu infrastrukturu.
Ovde su me mnogi napadali kad sam još pre par godina rekao da treba prvo da sredimo infrastrukturu, pa da onda kupimo nove tramvaje.
Zaboravio si na Bulevar revolucije,asfalt drži kao da je juče postavljen,o tome ovi režimski fušeri mogu samo da sanjaju.Napredak, koji je Djilas napravio, sa Solarisima, spanskim tramvajima i mostom preko Ade, je naucna fantastika u smislu kvaliteta, u odnosu na ovo sto imamo danas.
Al ko ti garantuje da bi i preimuim tramvaji mogli da voze po ovom raspadu od infrastrukture? To je poenta moje priče.Ја мислим да нам инфраструктура није главни проблем. Како могу Швајцарци да возе без проблема, Катице и Шпанци. Имам утисак да благонаклоно, пасивно гледаш на њихову сурову пљачку и дебилизам. Скоро милион евра по трамвају, то је на крају око 25 милиона евра. И тако на буквално свему сурово краду, а могли смо на улицама да имамо премиум трамваје. А шта све можемо и колко можемо да кидамо то многи не капирају. Баш на свему краду и не могу да верујем да неко после на то гледа пасивно и као лагано, зато смо и ту где смо, један од главних разлога. Ови трамваји су ђубре а плаћени су као једни од најбољих у Европи. Не прихватам ово срање и треба им ј….и матер. Причао сам на Ташу пре неки дан са возачем који је возио Бозанкају кад је испала из шина на команди и каже да не знају разлог због ког је дошло до испадања из шина. То је била тест вожња и ту су пролазиле Бозанкаје пар пута пре.
Не заборави и чињеницу да у Ђиласово време аутобуси су били домаће производње, и нису се запалили, као у време ових радикалских лопова. Такође не треба заборавити да Ђилас није хтео да прода Пекабету и Комерцијалну банку, као што су то ови секташи урадили.Zaboravio si na Bulevar revolucije,asfalt drži kao da je juče postavljen,o tome ovi režimski fušeri mogu samo da sanjaju.
Zasto, pa zato što se ugrađuju za tu razliku u ceni, vrlo prostoE pa što nismo dobili premium tramvaje kad smo verovatno mogli za cenu kao za ove preplaćene?
Ja sam rekao da sam od osobe iz tog depoa čuo da su tramvaji nepokretljivi.Везано за трамваје који стоје у депоу, такође немамо конкретне податке.
Читајући на десетине страница ове теме од доласка прве Божанкаје у Београд, до сада стварно нисам успео да прочитам ни једну једнозначну информацију о квалитету тих трамваја у техничком смислу. Везано за лепоту, укуси су различити.
Хоће ли да уводе ту линију 8 ускоро? Колико видим неће јер ниједна Турска преплаћена крнтија не ради.
E sad ako razlog za ispadanje iz šina nije skretnica, onda imamo ozbiljan problem , a i meni je bilo sumnjivo kako da baš od svih tramvaja koji su tu prolazili milion puta, ispadne iz šina baš Bozankaya koja je tu prošla svega nekoliko puta.
Како могу Швајцарци да возе без проблема, Катице и Шпанци.
Sa 1531 je misterija šta se desilo, bio je na prezentaciji i onda samo nestao sa zemaljske kuglePa informacija nema zato sto tramvaj ne saobraca, ili kada se desi da izadje u saobracaj izadje na maksimalno jednu smenu i to je to
Ljudi nemaju kada da se voze tramvajima kako bi videli kakvi su uzivo
Do sada je samo 1532 pusten u saobracaj, ali ni on ne radi vec nedelju ipo dana, od onog dana kada se pokvario u Pozeskoj
Pored njega je samo 1533 izlazio na probe, pa iskocio na autokomandi
Pet ih je doslo u Beograd, dakle pet! tramvaja stoji u depou a nijedan nije spreman za saobracaj