S
stex_pb
Guest
Pa nisu baš male promene. Jedan most je srušen a drugi se raspada. To su velike promene o kojima se moralo voditi računa unapred.
Pa to i jeste mala promena, kao da zatvorite jednu ulicu kojom idu tramvaji, a da nemate "obilaznicu" ili da za drugi kraj tramvajskih sina nemate depo ili sistem koji će omogućiti funkcionisanje tramvaja.Pa nisu baš male promene. Jedan most je srušen a drugi se raspada. To su velike promene o kojima se moralo voditi računa unapred.
Не знам шта се више хватате за 1000м шине. Има система у Европи који користе 1000м шине и све функционише у најбољем реду, без проблема. Овде није проблем у ширини шина већ у домаћем шљаму, издајницима и ниској свести грађана. Глупо је и смарате више са том причом о ширини колосека.Проклете биле комуњаре које су ставиле 1000мм колосек уместо 1435мм као свуда што се користи у Европи.
Koji su to sokaci i tesnaci gde se provlači tramvaj, sto puta si napisao ali ja nisam primetio da si negde obrazložio?Više ih treba proklinjati što nisu generalno širili ulice na desnoj obali Save. Širi tramvaj ne znači mnogo ako će morati da prolazi kroz sokake i tesnace, odnosno ako neće moći da prolazi.
Karađorđeva, Resavska, krak ka Banjici, krak ka Banovom brdu. Pa i Kalemegdan u neku ruku.Koji su to sokaci i tesnaci gde se provlači tramvaj, sto puta si napisao ali ja nisam primetio da si negde obrazložio?
Konkretno čini mi se da su u Pragu tramvaji provučeni kroz stari deo grada u mnogo užim ulicama, i na širem koloseku, i sve funkcioniše.
Istine radi, metarski tramvajski kolosek je u Beogradu usvojen u vreme Obrenovića, a posle rata su pokušali da tramvaje zamene trolama (po ideji između dva rata), upravo zbog problema metarskog koloseka, uskih ulica i brdovitog terena.Проклете биле комуњаре које су ставиле 1000мм колосек уместо 1435мм као свуда што се користи у Европи.
Cuti nemoj da te cuju blokaderi...na forumu mora da se pljuju teamvaji iako isti ti tramvaji voze milanom...a ovi sto nigde nisu bili a sve znaju su mi najjaci...a istina je sa prag da su im ulice uze a idu siri tramvaji...tako da je to mit da tramvaji ne mogu da idu zbog sirine vise ve biti da zbog zastarelosti mreze ne idu spanci na svim linijamaKoji su to sokaci i tesnaci gde se provlači tramvaj, sto puta si napisao ali ja nisam primetio da si negde obrazložio?
Konkretno čini mi se da su u Pragu tramvaji provučeni kroz stari deo grada u mnogo užim ulicama, i na širem koloseku, i sve funkcioniše.
Isto su uradili i sa krakom od Slavije do Banjice.
Požeška sada radi prihvatljivo, ali tek posle velike i opsežne rekonstrukcije.
Cuti nemoj da te cuju blokaderi...na forumu mora da se pljuju teamvaji iako isti ti tramvaji voze milanom...a ovi sto nigde nisu bili a sve znaju su mi najjaci...a istina je sa prag da su im ulice uze a idu siri tramvaji...tako da je to mit da tramvaji ne mogu da idu zbog sirine vise ve biti da zbog zastarelosti mreze ne idu spanci na svim linijama
Baš i preko fotke deluje široko. Malo Chubby a ne Slim kao CAF