Zavisi koliko brže, ako je to do 10 minuta, to presedanje baš i nije isplatljivo, ako već pričamo o 15 - 20 minuta dobitka, to je druga stvar, ali ne verujem baš da je 7ca putovala sa Ustaničke do Ušća 50 minuta.
Ne vidim poentu da stignem negde 5 minuta ranije, a da moram da presedam na 17 (horor linija iskreno) pa gore na Sava Centru opet u horor 95.
Iz moje perspektive Sa Banjice / Vojvode Stepe do Ušća tram je bio uvek najbolja opcija, to je opet bila vožnja između 20 i 30 minuta, ali prihvatljivo.
Ko je išao na Sava Centar i okolinu obično pređe dole na Autokomandi, ko je išao na Zapadni deo Novvog Beograda mislim da je BG:VOZ ubedljivo najbolja opcija, jer Franš - NBG 6 minuta ili Tošin 9 minuta.
Najkritičniji deo za Tramvaj je Vuk - Bivši BAS, na toj deonici ima (ako sam dobro izbrojao) 15 semafora i tu se uvek gubilo dosta vremena.
Dobra vest jeste izgradnja Novog Mosta, otpušiće dosta tramvajski saobraćaj, jer su na Starom mostu bile stalne popodnevne gužve ka Gradu iz pravca Novog Beograda i gubilo se po 15 minuta, ali ostaju gore navedeni problemi.
Ustanička - Vuk stvarno nije frka, vožnja je obično 15 - 16 minuta, zna biti i brže. Još kada bi sredili Bulevar od Cvetka do Ustaničke redovna vožnja bi mogla biti i na 12 -13 minuta.
Kada se pogodi znao sam da Batajnica - Trošarina odradim za 50 minuta, sa sve presedanjem na tramvaj kod Franša usred zimskog špica u 16h.
Osnova postoji, potrebno je za početak implementirati niz manjih mera kako bi se neke stvari značajno popravile, šteta, jer i u ovakvom stanju možemo imati dosta bolji sistem.