Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.634
Не треба нам тапацир који ће ст*** намерно цепати.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
A jel se voziš i sad gradskim prevozom? Pošto se sećam nekih tvoji postova sa drugih tema gde si se hvalio kako si uspešan mladi preduzetnik? Kada ti guzicu opet budu žuljala sedišta po prevozu, a nemoj da misliš da za to ne postoji šansa jer točak sreće se okreće, onda dođi ljudima da govoriš da je ok da na nameštenom tenderu dobijaju turske kante potencijalno po ceni dva Stadler iz Sarajeva, i da je kul da ih žuljaju neudobna sedišta. A do tada, uživaj u svom lepom životu, i mani se nas koji koristimo taj prevoz i stalo nam je DA ZA NAŠE PARE dobijemo nešto normalno i kvalitetno.Ja sam se cele studije vozio u tramvajima i autobusima sa plasticnim i drvenim sedistima, i nista mi nije falilo
Evo enterijera Ciriskog Bombarider Cobra tramvaja kojim se Sviceri trenutno voze:Ovim Duwag tramvajima su se Švajcarci vozili pre 50 godina, znači oni su pre 50 godina ima veći komfor nego mi danas što je tužno.
Ne, ali to je problem koji se resava u krajnjem slucaju i sa 500-600 eur koliko kosta najjeftinija opcija za motorizaciju sa klimom i izbegavanje koriscenja gradskog prevoza nekom ko ne zeli da se vozi na plasticnim sedistima. Ne mora da se vozi u Q8 da bi se izbegla plasticna sedista, ukoliko je nekom to nepremostiv problem.A jel se voziš i sad gradskim prevozom?
Ruku na srce, jeste gadan - mislio sam da je ostatak enterijera slican Bombardierovom. Ali dobro, neka ga kustomizuju ovi nasi smradovi, kada budu narucivali, pa da enterijer bude poput Bombardierovog. Nemoguce da Bozankaya ne ume da dizajnira enterijer tako da iskopira ovo resenje koje ima Bombardier.Evo ti Dejane Bozankaya, pa mi kaži da je isto kao ovo gore što si ti postovao:
Dupla sedišta za jednu i po osobu.
Držimo se teme. Pošto je jsano da ti podržavaš SNS, hoću da ti kažem da meni to nije problem. Ali mi jeste problem što stranačka pripadnost dolazi na prvo mesto pre poštovanja zakona sopstvene države. Valjda je država Srbija i srpski narod i njegovi interesi na prvom mestu, a ne krađa koju Šapić sprovodi ovakvim nameštenim tenderima? I uz svo dužno poštovanje, pošto se ne voziš prevozom, i ne tiče te se udobnost i kvalitet istog, onda tvoje mišljenje nosi 2 ponderaNe, ali to je problem koji se resava u krajnjem slucaju i sa 500-600 eur koliko kosta najjeftinija opcija za motorizaciju sa klimom i izbegavanje koriscenja gradskog prevoza nekom ko ne zeli da se vozi na plasticnim sedistima. Ne mora da se vozi u Q8 da bi se izbegla plasticna sedista, ukoliko je nekom to nepremostiv problem.
Ali da ne bi dalje razvodnjavali temu i da neko ne bi iskoristio ovaj moj post da bi me prozivao da se hvalim ili sta ti ja znam, zamolio bih da se drzimo tramvaja i gradskog prevoza jer nam je svima u cilju da na ulicama vise ne gledamo matore katice i jos matorije svicere koji su realno trebali da idu u rashod jos pre 20 godina.
ovde je problem, jer je tebi bitno sta ti oku prija, a nekome da li kicma ili guzica strada, a u stvari bi trebalo da bude bitno kako se trosi novac svih poreskih obveznika ove drzave u obrisima (ne samo grada).Ne, ali to je problem koji se resava u krajnjem slucaju i sa 500-600 eur koliko kosta najjeftinija opcija za motorizaciju sa klimom i izbegavanje koriscenja gradskog prevoza nekom ko ne zeli da se vozi na plasticnim sedistima. Ne mora da se vozi u Q8 da bi se izbegla plasticna sedista, ukoliko je nekom to nepremostiv problem.
Ali da ne bi dalje razvodnjavali temu i da neko ne bi iskoristio ovaj moj post da bi me prozivao da se hvalim ili sta ti ja znam, zamolio bih da se drzimo tramvaja i gradskog prevoza jer nam je svima u cilju da na ulicama vise ne gledamo matore katice i jos matorije svicere koji su realno trebali da idu u rashod jos pre 20 godina.
Šta ti očekuješ za 1.6-1.9mKvalitet je Bozankajin proritet.
Pogledajte prilog 197668
Ako citas moje postove onda ti je jasno da ne podrzavam ovu vlast i da sam kriticki nastrojen prema njima. Ali to ne znaci da moram a priori hejtovati apsolutno sve sto rade jer za mene kritika i hejt nisu isto. Mislim da nista necemo postici sa stavom "ili si za nas ili si protiv nas".Pošto je jsano da ti podržavaš SNS, hoću da ti kažem da meni to nije problem. Ali mi jeste problem što stranačka pripadnost dolazi na prvo mesto pre poštovanja zakona sopstvene države.
U pravu si, to jeste problem ako tako gledas na to, jer u ovom slucaju prioritizujem sta cu videti na ulicama, a razlog za to je jer smatram da grad (pa i drzava) mnogo bolji utisak ostavlja ako je usminkan, a pod tim usminkan smatram i da ima nove i lepe tramvaje, umesto da se voze katice i matori sviceri iz vremena pre nego sto smo se rodili.ovde je problem, jer je tebi bitno sta ti oku prija
Slazem se i ja mislim da je svejedno koji ce biti novi tramvaj, bitno je da se kupe novi tramvaji i da se stari rashoduju. I svejedno je da li je Stadler, Bombardier ili Turcin... bitno je da se ne opstruira tender i da se narucivanje novih tramvaja vec jednom desi. Meni licno je potpuno nebitno da li cu gledati Stadlera, Simensa ili Turcina, bitno mi je samo da gledam nove tramvaje na ulici, a da katice i sviceri budu u starom gvozdju gde im je i mesto.mislim da ih/nas boli uvo da li je turcin, kinez, katica,svajacarac, stadler i sl.
Pa nije baš svejedno - tehničke karakteristike - broj motornih postolja, savitljivost po X osi (minimalni radijus krivine), savitljivost po Y osi (koliki maksimalni "lom" nagiba tramvaj podržava), broj mesta, raspored sedišta (ova dva kupac može da diktira), koliko "visi" preko prvog/poslednjeg postolja (utiče na potreban slobodni prostor za zakretanje u krivinama), rekuperacija, dostupnost i cena rezervnih delova.Slazem se i ja mislim da je svejedno koji ce biti novi tramvaj, bitno je da se kupe novi tramvaji i da se stari rashoduju. I svejedno je da li je Stadler, Bombardier ili Turcin... bitno je da se ne opstruira tender i da se narucivanje novih tramvaja vec jednom desi. Meni licno je potpuno nebitno da li cu gledati Stadlera, Simensa ili Turcina, bitno mi je samo da gledam nove tramvaje na ulici, a da katice i sviceri budu u starom gvozdju gde im je i mesto.
@V-sky Siemens definitivno. Najjaci utisak ostavlja od ova 3 ponudjena.
Mislim da niko ne brani Stadleru, Alstomu, Hitaciju, CAF-u, Skodi i ostalima da se prijave na BG tender. Narocito sada kada je ponisten i kada ce ocigledno izaci novi revidirani tender.
Ako je evropljanima stalo do toga neka poguraju malo, kao što guraju oko njima bitnih stvari (Stadler za vozove, Alstom za metro, Man za kamione gradske čistoće, Škoda za MUP...)Na tenderu samo još da stave fotografiju kako treba da izgleda model, obzirom na to kakvi su drugi uslovi.
Držimo se teme. Pošto je jsano da ti podržavaš SNS, hoću da ti kažem da meni to nije problem. Ali mi jeste problem što stranačka pripadnost dolazi na prvo mesto pre poštovanja zakona sopstvene države. Valjda je država Srbija i srpski narod i njegovi interesi na prvom mestu, a ne krađa koju Šapić sprovodi ovakvim nameštenim tenderima? I uz svo dužno poštovanje, pošto se ne voziš prevozom, i ne tiče te se udobnost i kvalitet istog, onda tvoje mišljenje nosi 2 pondera