Šta je novo?

Tramvaji

1533 ишао скраћено од Бањице 2 до Господарске механе на 9Л, истоварио нас код Руске сад.

Ja ne mogu da pohvatam, oni su pre par dana objavili da 9l, 10, 14 neće ići 15ak dana zbog nekih radova na Slaviji, jedan dan nisu išli i imao si zamenski bus 9A1, danas vidim sve normalno opet, šta se tu dešava?

Ja ne mogu da pohvatam, oni su pre par dana objavili da 9l, 10, 14 neće ići 15ak dana zbog nekih radova na Slaviji, jedan dan nisu išli i imao si zamenski bus 9A1, danas vidim sve normalno opet, šta se tu dešava?
Само викендом, 13-14, 20-21 и 28-29. септембар.

f604742f-f991-4cd9-baf0-058d0ed22937.jpeg

Бозанкара 1533:

Учукан је напред, слабо се види. Лепо иде, љуља се на Булевару, брзином мањом од 5 на сат скреће и пролази кроз скретнице и то се наравно осећа.
Комбинација смрада кинеске пластике и метала даје мирис као у стоматолошкој ординацији.
Клима која је пребучна лепо хлади.

Врата:

Пиште исто као у Тангу или Флирту. Јако лупају и тресу приликом затварања. Неће потрајати дуго. Не знам да ли су (полу)аутоматска јер се отворе сва и затворе након пријема путника.

Ентеријер је никакав. Сва пластика ће се одвалити јако брзо нарочито она код места за инвалиде. Седишта су неудобна и преширока због чега може мање људи да стане него у CAF-а.

Приче како Бозанкара успорава саобраћај код Сајма и слично не пију воду. Иде лепо 35-40 на сат, не брже.

Контејнери не вреди те паре и имаћемо озбиљних проблема са њима.

Proradile neke Balkave, evo i pominjane 1533 u Ruzveltovoj.

09161774.jpg

Ala joj Šupić sakrio garažni broj, morao sam da čekam da prođe pa da na zadnjoj strani vidim koja je. I to ga još Šupićevski zakomplikovali sa onim prefiksom PBštaveć...

Usput, sve Buvage treba iseći u Železniku. Nehumani su. Može da ostane 3-4 u najboljem stanju, zimi kao rezerve i pomoćna vozila i to je to. Muka mi je više tih raspalih matorih sauna.

Прво су кренули са рекламом дајте крв, ваљда да не буде толико упадљиво, и да људи немају ништа против. Сад ће полако да крећу меридијан бет, моцарт и слично.

Sad sam se vozio bozanom ide lijepo nema sta, samo malo vise ljulja na bulevaru. Jedino ona 1.5 sjedista nikako mi nisu jasna sta je ideja toga…

To je kao za majke i decu i za slabo pokretne. Ali u realnosti imaju ispod prostor koji je previše širok da se pokrije pojedinačnim sedištem a ako bi svuda stavljali dupla bilo bi tesno, pa onda stave ovo ni-tamo-ni-vamo kao nešto između ta dva.

Наравно линију 2 не укидамо, она би ишла куда иде, али би уместо да прође поред Калемегдана, ишла испод и окренула иза паркинг сервиса, а други правац би окретао код Бетон хале. Париска улица би била покривена репликама старих београдских трамваја или шатл возилима", рекао је градоначелник Шапић 15. августа 2025. године у интервјуу за ТВ Танјуг.

Izvinjavam se ako je bilo

Vrh