Isao je jutros ali je opet povucen za garazu i kazu da nece izlaziti vise danas.jel danas u saobracaju novi tramvaj? I kad je plan da se puste ostala 2 koja su takodje stigla
Isao je jutros ali je opet povucen za garazu i kazu da nece izlaziti vise danas.jel danas u saobracaju novi tramvaj? I kad je plan da se puste ostala 2 koja su takodje stigla
Ipak je vidjen ka bloku 45 kako ide.Isao je jutros ali je opet povucen za garazu i kazu da nece izlaziti vise danas.
Kako je vozilo označeno u Beograd Plus sistemuIpak je vidjen ka bloku 45 kako ide.
Nema ga u Beograd Plusu, nije mu ugrađena BusLogic oprema. A biće označen u sistemu kao P81532.Kako je vozilo označeno u Beograd Plus sistemu
A трамвај овде био два месеца... Какве прсотине нама воде град.Nema ga u Beograd Plusu, nije mu ugrađena BusLogic oprema. A biće označen u sistemu kao P81532.
Unutrašnji logično da ne rade jer nema Buslogic-ovog terminala u vozilu, a spoljni bi trebalo da rade.Čekajte, ne radi ni jedan displej na Boznakaji???
Čudi me kako ne pratiš, nijedno novo vozilo ga nema bar po mesec dana. Na NBG i u Zemunu generalno gledamo u pasulj kad će da dođe novi Strelin bus, a ima ih desetine.A zašto nema terminala Buslogica u tramvaju??? Nisam ispratio i ne shvatam kako su pustili vozilo u saobraćaj bez ovog terminala?
Ipak je vidjen ka bloku 45 kako ide.
Ima BusLogicov terminal. (Nije moja slika)A zašto nema terminala Buslogica u tramvaju??? Nisam ispratio i ne shvatam kako su pustili vozilo u saobraćaj bez ovog terminala?
Prednji displej konačno radi. Svaka im častAko nekoga zanimaju moji utisci iz kratke vožnje:
bitno je da greje i hladi kao treba. I da ima najavu.Ako nekoga zanimaju moji utisci iz kratke vožnje:
Najavu nema, za grejanje i hlađenje ćemo videti neki dan kad ne bude 20 stepenibitno je da greje i hladi kao treba. I da ima najavu.
da bude bolji u vožnji od caf-a. I da ne zabacuje u krivinamaNaredni kriterijum?
ima ikarbus 2017 u pozadini?
pa logično je da sedneš ako ideš neki solidan deo trase do krajnjeg odredišta, zar ne?Ova mi deluju nestabilno, zamišljam da neko od 120 kg sedne na ovu stranu do prolaza... a generalno, ko uopšte u tramvaju sedi?
Ja.a generalno, ko uopšte u tramvaju sedi?
Taj urbicid se mora sprečiti milom ili silom. Treba na vreme alarmirati Doćol, Palilulu, Vračar, savske blokove, sva naselja koja koriste dvojku i jedanaesticu šta im bežanijski Neron priprema, svi njihovi putnici moraju da se aktiviraju i da ako treba svojim telima odbrane tramvajsku infrastrukturu u Pariskoj. Ovakve umno bolesne štetočine bi se čak i Vesić postideo.Želja NaMBijca da ukine prugu preko Kalemegdana (a i još neke) je put ka urbicidu. Da je izvučen stari plan za spuštanje tramvaja ispod sadašnjeg nivoa, razumeo bi, ali ovo je užas.