Урађена је пруга од Савског Трга до малтене економског факултета има парче од око шездесетак метара које није. Није реално да толико дуго не могу да ураде Карађорђеву а раде је већ трећи пут у скорије време. Мост неће још две године, што не би могао неко време нормално да иде саобраћај кроз Карађорђеву до Савског Трга. Да раде нормално већ је у овом тренутку требало да буде нормализован саобраћај с обзиром пре колко су кренули да раде Карађорђеву, трећи пут.Resetovao, i nastavio dalje.
Tramvaji neće još dugo preko Karađorđeve, treba da se rekonstruiše sve od Savskog Trga do Brankovog mosta + novi prilaz mostu, verovatno ništa neće ići ni 2026
Kao svemirski brod u odnosu na Bozankayu
Урађена је пруга од Савског Трга до малтене економског факултета има парче од око шездесетак метара које није. Није реално да толико дуго не могу да ураде Карађорђеву а раде је већ трећи пут у скорије време. Мост неће још две године, што не би могао неко време нормално да иде саобраћај кроз Карађорђеву до Савског Трга. Да раде нормално већ је у овом тренутку требало да буде нормализован саобраћај с обзиром пре колко су кренули да раде Карађорђеву, трећи пут.
А то сам ја једини који не види слике? Видим знакове питања
Ja jedva uspem da vidim te slike.А то сам ја једини који не види слике? Видим знакове питања