Šta je novo?

Tramvaji

Да, Цитадис. Атински Цитадис X05 изгледа светски
2560px-Alstom_Citadis_305.jpg

Јесте, баш је на светском нивоу. Много ми се свиђа наранџаста боја. Баш му стоји. Волео бих да су шпанци такви. Досадила је она једнолична шема боја. Време је за освежење.

Који је ГЛАВНИ РАЗЛОГ зашто CAF не може да саобраћа Дорћолом ако нису бабе са цегерима? Знам да не може кроз Старине Новака, али за петицу не би требало да буде препреке.

CAF i kanturina iako nemaju obrtna postolja, Bozankaya ima veći ugao skretanja postolja, samim tim je mogao na liniji 10 juče. Može i na liniji 5 da saobraća potencijalno plavušan.
Sposobniji je za skretanja turski tramvaj od Španca, jedino ja mislim ne može na liniji 2.

Данас сам се возио бозанкајом, бучна клима поприлично. С обзиром да нису у стању да одрже у цафу исправне климе плашим се да ће и у бозанкајама брзо климе постати неисправне скроз. Надам се да неће доћи до тога. Имам утисак да су виши од свих трамваја које имамо, гломазно делују.

Ma propusti ga sledeći put što je sigurno sigurno naiće katica ona je sigurica.

Ma propusti ga sledeći put što je sigurno sigurno naiće katica ona je sigurica.
Јесу Катице маторе и лоше одржаване али су неупоредиво бољи трамвај од бозанкаје, и фали им клима с обзиром да су временски услови постали поремећени.

велика је штета што су плаћене прескупо. За остало, послужиће неко време.

ново је ново. а говно остаје говно, чак и када је ново
Slicno kao sa Otokarom Gsp-ovim koji je ganc nov, ali neviđeno smeće koje je izuzetno teško i stresno voziti. Verujem da i Bozankayu uopšte nije lako voziti, jer vidim da vozaci znaju da imaju problema sa kočenjem

@Jelancha , ако те пут наведе у Темишвар, можда би направио некакву анализу где би сравнио Бозану код нас и у Темишвару?

Ali idu i ne crkava im neko g***o od elektronike svaki dan. Pri tom su prezivele ratove, sankcije, neodrzavanje, lose sine, svakodnevnu prenatrpanost....tenkovi bukvalno...
Svakako su odavno odradile svoj posao i zrele su za rashod,remont i sređivanje onakve ka(n)tice bi bio abnormalno skup,bolje da su uzeli polovne iz Berlina koje su odlicno očuvane i remotnovane.

Vrh