Sad, tesko da ce tu biti trg, posto sumnjam da ce investitor reci "vazi, odustajem od zemljista, neka tu bude trg". Drugi problem je naravno, sto trg ne mozete izgraditi tek tako. On mora biti formran, zaokruzen, zatvoren, a ne poplocana poljana na koju gledaju dvorisne fasade. Dakle, kada bi se odlucili za trg opet bi se podrazumevalo dosta izgradnje na tom podrucju.
Poslednje sto se pojavilo je ova mala slicica na e-kapiji, po kojoj ne mogu da sudim.
Ali sam slucajno nasao ove slike na sajtu
Masinoprojekta:
Inace sajt je (u sta se sami mozete uveriti klikom na link) u pravom haosu. Izgleda da ga rekonstruisu (sto se da zakljuciti po onom "new" u adresi). Ove slike gore su na sajtu male (kao tumbs), a kada sam ih linkovao na forum ispale su ovako velike
Sad kada sam ih malo bolje analizirao prvi utisak je - projekat je preglomazan, preambiciozan, jednostavno je prenametljiv k'o Cecine sise. Sama arhitektura je onako, nista spektakularno, ali i nije grdno samo po sebi, na otvorenijoj lokaciji bi i fino izgledalo. Ostaje otvoreno, naravno, kako ce to izgledati u realnosti (ako ikada stigne u tu dimenziju).....