Šta je novo?

Tošin bunar i Egipatska (Zemunska): proširenje i rekonstrukcija ulica

Изгледа да откуп није и неће бити завршен у скорије време.
"Najavio je i nastavak radova u Ulici Tošin bunar, tako što će saobraćajnica, na delu od Pariske komune do Zemuna, dobiti još jednu saobraćajnu traku sa naizmeničnim smerom."

"Znači iz dve trake sad imaćemo tri, postavićemo onu svetlosnu signalizaciju po kojoj su u momentima najvećeg opterećenja, pre podne i posle podne uvek dve trake prioritetne, tako da će Zemunci i taj deo Novog Beograda dobiti Tošin bunar vrlo brzo, slično Drajzerovoj", rekao je Šapić."

Добро у теорији, али у пракси ће да буде хаос када се у шпицевима аутомобили буду заустављали на ивицама коловоза са сва четири мигавца.

Nije mi jasno zbog cega Oko sokolovo ne ide kroz Tosin bunar?
Ako ste ikada pokusali da prosetate od Zemuna do Studenjaka, bilo bi vam sve jasno. Automobili i vozila slep-sluzbe parkirani na 5cm od kuce, tako da je setnja rizicna po zivot jer se mora ici sredinom kolovozne trake. Uzas.

Nije mi jasno zbog cega Oko sokolovo ne ide kroz Tosin bunar?
Ako ste ikada pokusali da prosetate od Zemuna do Studenjaka, bilo bi vam sve jasno. Automobili i vozila slep-sluzbe parkirani na 5cm od kuce, tako da je setnja rizicna po zivot jer se mora ici sredinom kolovozne trake. Uzas.​
Zato što tu nije zoniran parking.

Изгледа да откуп није и неће бити завршен у скорије време.
"Najavio je i nastavak radova u Ulici Tošin bunar, tako što će saobraćajnica, na delu od Pariske komune do Zemuna, dobiti još jednu saobraćajnu traku sa naizmeničnim smerom."

"Znači iz dve trake sad imaćemo tri, postavićemo onu svetlosnu signalizaciju po kojoj su u momentima najvećeg opterećenja, pre podne i posle podne uvek dve trake prioritetne, tako da će Zemunci i taj deo Novog Beograda dobiti Tošin bunar vrlo brzo, slično Drajzerovoj", rekao je Šapić."

Добро у теорији, али у пракси ће да буде хаос када се у шпицевима аутомобили буду заустављали на ивицама коловоза са сва четири мигавца.
Mora cela ulica da se renovira i da se uglave paralelna parking mesta nekako, bar sa jedne strane.
A kako izvesti da se ne ruse kuce, a da imamo 3 trake + parking sirine cetvrte trake -> prakticno nemoguce, osim ako trake nisu za trotinete.

Mora cela ulica da se renovira i da se uglave paralelna parking mesta nekako, bar sa jedne strane.
A kako izvesti da se ne ruse kuce, a da imamo 3 trake + parking sirine cetvrte trake -> prakticno nemoguce, osim ako trake nisu za trotinete.
Pa kako kako? Isto kao onaj slalom kod IMT-a

Pa kako kako? Isto kao onaj slalom kod IMT-a
Ovde nema dovoljno prostora za tako nesto. Koliko ja znam, oko 15 metara ima izmedju kuca u sredisnjim delovima ulice.
Minimalna sirina ulice bi trebala biti oko 2.5m, sto znaci da 3 trake su siroke 7.5m, a potrebna je jos jedna traka BAR za parking + trotoari. Nema sanse.

Vrh