Mozda se zeznu pa sruse kuce i prosire Tosin bunar do Prilaza.Ove godine radovi stalno i svuda (krajnji rezultat bolje da ne pominjem). Šta li će biti na leto kad je sezona za iste…
Да биће сређен и очишћен.A sta je sa kanalom sa desne strane, kad se ide iz pravca Zemuna? Ostaje smetliste ili ce biti sredjen? Zna li iko?
kako napreduju radovi ima li nekih naznaka kada bi moglo biti gotovo i sta je sledece na redu?
Да биће сређен и очишћен.
Све што сам зацрнио у твојој поруци се ради на крају, тј када се ураде све четири коловозне траке. А кишни канал се наравно чисти, то сам ти одговорио још у суботу-12.04.о.г. Не знам на које уџерице мислиш?@johnny_s Sve si lepo rekao, pa hajde da sumiramo u par naprednih recenica radove na izgradnji ove najmodernije saobracajnice u regionu, a i sire:
Trotoar sa desne strane (iz pravca Zemuna) NE SREDJUJU
Kisnu kanalizaciju NE RADE
Jarak NE CISTE
Travu NE SISAJU
Ostvaruju bolju protocnost saobracaja? JOK (mogu biti 72 trake, ako se ulivaju u 2, dzaba novci moji sinovci)
Udzerice NE DIRAJU
Pariske komune NE PLANIRAJU DA PRODUZE (slepo crevo 4EVER, Ciganske rupe rulz)
Sta smo zapravo dobili:
Najmoderniji asfalt u regionu, a i sire, koga nece nemanjicko-plavi najmoderniji busevi razbijati na mesecnom nivou (drzimo svi fige)
Ja ovo vidim kao ispravnu investiciju jer ce gazde firmi koje izvode radove kupiti najmoderniji Mercedes S, a proizvodjac ivicnjaka E klase
Dobro je za drift, samo me taj jarak brine... Ne znamo cega svega ima u njemuKako je obezbeđeno nije ni čudo![]()
Šta tu ima da bude neverovatno, ako se sa rekonstrukcijom parčeta od 150 metara ponašaju kao da smo u Bangladešu, onda molim lepo. (Ne)Radite vi, mi ćemo voziti i to tako ide.Ljudi se komotno vozaju po gradilistu. Stvarno neverovatno
Pogledajte prilog 235895
GasifikacijaSta se dogadja kod Lidla na raskrsnici sa Vojvodjanskom? Vec danima se pojavljuju nove cevi na travnjaku.
Nece valjda sada da kopaju ulicu da menjaju cevi?![]()