Šta je novo?

Tošin bunar i Egipatska (Zemunska): proširenje i rekonstrukcija ulica

Ove godine radovi stalno i svuda (krajnji rezultat bolje da ne pominjem). Šta li će biti na leto kad je sezona za iste…
Mozda se zeznu pa sruse kuce i prosire Tosin bunar do Prilaza.

@Igor fali nam jos emotikona, ne mozemo da izrazimo osecanja na pravi nacin :D
istockphoto-162257694-612x612.jpg

Vidim da su na onom linku što je kačio neko, obaveštenje promenili i da se radovi produžavaju do 15.05.

Ja nemam vremena, ali ako ga neko ima, i volje naravno, mogla bi da se napravi jedna centralizovana tabela pomeranja rokova završetka radova po ulicama:
Bulevar patrijarha Pavla
Drajzerova
Tošin Bunar
Savska
...

Rekonstrukcija seoskog puta, sa sve čuvanjem udžerica, jarka i zarasle staze u rupi. Naravno da nema kišne kanalizacije, ima jarak pored. I naravno da su uzeli od zelene površine. Ne izgleda čak ni kao selo, nego kao najveća selendra, a ljudima ne smeta....

@johnny_s Sve si lepo rekao, pa hajde da sumiramo u par naprednih recenica radove na izgradnji ove najmodernije saobracajnice u regionu, a i sire:

Trotoar sa desne strane (iz pravca Zemuna) NE SREDJUJU
Kisnu kanalizaciju NE RADE
Jarak NE CISTE
Travu NE SISAJU
Ostvaruju bolju protocnost saobracaja? JOK (mogu biti 72 trake, ako se ulivaju u 2, dzaba novci moji sinovci)
Udzerice NE DIRAJU
Pariske komune NE PLANIRAJU DA PRODUZE (slepo crevo 4EVER, Ciganske rupe rulz)

Sta smo zapravo dobili:
Najmoderniji asfalt u regionu, a i sire, koga nece nemanjicko-plavi najmoderniji busevi razbijati na mesecnom nivou (drzimo svi fige)

Ja ovo vidim kao ispravnu investiciju jer ce gazde firmi koje izvode radove kupiti najmoderniji Mercedes S, a proizvodjac ivicnjaka E klase

Poslednja izmena:
Vrh