Pa u ovom slucaju mislim da nije u pitanju broj mesta vec bezbednost , totalno je ne bezbedno parkiravati se na ovakvoj Saobracajnici pod pravim uglom.Pravljenjem riblja kost parkinga s obe strane ulice smanjuju kapacitet parkinga?!? A tu je iz meseca u mesec sve gore stanje. Baš odlično!
I ne, ono što se pravi oko Evropske i Japanske neće rešiti problem.
Ja sam gledao crteze provlace bez problema po tri trake u oba pravca s tim sto kod Gandijeve imaju u oba pravca po cetri trake. Ako sam dobro razumeo ljude valjda im sekretarijat za saobracaj odobrava segment po segment da ne bi doslo do saobracajnog kolapsa. I ima mnogo instalacija koje se izmestaju pa sve to usporava a asfalt ide celom sirinom nov.... MENE BRINE STO CE OVO POSTATI PRODUZETAK AUTOPUTA NECEMO MOCI DA PREDJEMO ULICU OD SAOBRACAJA. Nisam bio tu ali vidim da su ljudi radili i za praznikeKao i neki od prethodnih forumasa sto su pisali...odmah da se razumemo...da ne shvatite da sam negativan ali stvarno ne razumem sta se vise skracuje,prosiruje,menja,dodaje i oduzima...previse sve ovo traje...10dana nisam bio u bg i jos veca guzva nego pre...u delu samo stanice kod gandijeve,toliko je malo prosireno da je bezobrazluk ili deo kod eko pumpe je napravljen parking,na zelenoj ex povrsini...tu nema sanse za 3 trake na primer,moje misljenje...stvarno ne razumem...deo od gandijeve do tosinog bunara ima nekih 1100m...stvarno smatram da sve to previse dugo traje...kapiram da se radi pod saobracajem i sve...radilo se i u visnjicevoj,ali cini se i veci i obimniji posao za krace vreme je uradjen,pritom i komplet novi kolovoz je uradjen...da je nije smesno bilo bi za plakanje...
Na šta tri? Šes' po smeru ili ništa.Ja sam gledao crteze provlace bez problema po tri trake u oba pravca s tim sto kod Gandijeve imaju u oba pravca po cetri trake. Ako sam dobro razumeo ljude valjda im sekretarijat za saobracaj odobrava segment po segment da ne bi doslo do saobracajnog kolapsa. I ima mnogo instalacija koje se izmestaju pa sve to usporava a asfalt ide celom sirinom nov.... MENE BRINE STO CE OVO POSTATI PRODUZETAK AUTOPUTA NECEMO MOCI DA PREDJEMO ULICU OD SAOBRACAJA. Nisam bio tu ali vidim da su ljudi radili i za praznike
Ако ни 3+3 не буде могло да реши проблем онда бољи јавни превоз хоће.Zeljno onda iscekujem 3+3...prvo da se u spicevima brze prolazi a drugo, potpuno je ulica bila zrela za sredjivanje kolovoza...nesto nisam siguran da ce da zavrse do 2.juna...tj tesko bas...evo jutros kad nije spic...nikakvih problema nema ni sa 2+2...ceo potez od gandijeve do TB 2,3min...ali za buducnost da probaju da rese i sa 3+3, sta cemo posle IMT,EXPO i ko zna sta jos????4+4 sudski nema gde da se nagura...
Provereno tri trake prolaze, za to se tek stekne utisak kada se izcrtaju linije, a na raskrsnici sa Gandijevoj i N. Dobrovica po cetri trake, ako ti sta znaci gledao svojim ocima crrtez ... Dosta ljudi lupaju tako su pricali i za N. Dobrovica kada je prosirivano prosle godine pa pogledaj kakva je sad ispala za mene ekstra... Samo da ne ispadne da sam neki bot... Jednostavno mnogo saobracaja ima i treba da se prosiri e sad da li se svima svidja naravno da ne.vrv sam laik, ali mi deluje da ovo dosta usko za 3 trake
Meni je to rwsenje ok, ali samo ne znam da li znate koliko to kosta?a najbolnije sto to i dalje moze da ispravi, ali to svakako nece ovo koji to inicijalno nisu uradili (jos se nije rodio politicar u srbiji koji ce da prizna da je pogresio)
i ne samo da se tu denivelise, nego da se posle i ukopa i izbije negde kod kvantasa/groblja
nesto laicki mislim da bi cak i bulevar heroja sa kosara mogao da ostane ispod (naravno u manjoj meri) za lokalni saobracaj od Bul. Umetnosti (kad i ako se probije) do Tosinog bunara
dakle 2x po 2 trake da se dignu na stubove i posle gurnu u tunel na usponu Nikole Dobrovica
A kada se pusti Bas stanica pa nagrnu autobusi iz Srbije....Zeljno onda iscekujem 3+3...prvo da se u spicevima brze prolazi a drugo, potpuno je ulica bila zrela za sredjivanje kolovoza...nesto nisam siguran da ce da zavrse do 2.juna...tj tesko bas...evo jutros kad nije spic...nikakvih problema nema ni sa 2+2...ceo potez od gandijeve do TB 2,3min...ali za buducnost da probaju da rese i sa 3+3, sta cemo posle IMT,EXPO i ko zna sta jos????4+4 sudski nema gde da se nagura...
А ко је то рекао да треба да се заврши до 02.јуна ?Zeljno onda iscekujem 3+3...prvo da se u spicevima brze prolazi a drugo, potpuno je ulica bila zrela za sredjivanje kolovoza...nesto nisam siguran da ce da zavrse do 2.juna...tj tesko bas...evo jutros kad nije spic...nikakvih problema nema ni sa 2+2...ceo potez od gandijeve do TB 2,3min...ali za buducnost da probaju da rese i sa 3+3, sta cemo posle IMT,EXPO i ko zna sta jos????4+4 sudski nema gde da se nagura...
Sto bi ovu trasu koristili autobusi?! Pa logicno je da ce ici autoputem i JG. Cak i na kruznom toku stoji znak za autobusku koji usmerava u JG.A kada se pusti Bas stanica pa nagrnu autobusi iz Srbije....
Pa i da ne koriste kad oni zaguse JG eto jos vise kola u T. Bunar.. Ali to je cena skoro dvomilionskog grada.... Zivim na nbg 30g ali izgleda da ce Stari grad postati dosta mirniji za zivotSto bi ovu trasu koristili autobusi?! Pa logicno je da ce ici autoputem i JG. Cak i na kruznom toku stoji znak za autobusku koji usmerava u JG.