Kada se pogleda render za Expo koga predstavljaju kao svetsko čudo radi se o desetak montażnih hangara i nekoliko manjih zgradica.Ako hoce, mogu. Isto tako ni za expo projekat nije ni krenuo da se radi pa će ga završiti do tad.
Mislim da je BnV lokacija sa najviše obećanih muzeja/pozorišta po m2, od kojih niti jedan nije urađen. Nema šta nisu najavili da će u BnV napraviti.Vučić tvrdi da su u opticaju dve lokacije: Termoelektrana Snaga i svetlost i negde u Beogradu na vodi.
Mislim da je BnV lokacija sa najviše obećanih muzeja/pozorišta po m2, od kojih niti jedan nije urađen. Nema šta nisu najavili da će u BnV napraviti.
Ne, ne bismo bili presrećni. Nema boljeg mesta, u svakom smislu, za muzej Nikole Tesle, od bivše elektrane koja je pritom istorijski značajan objekat. Tačka, kraj diskusije.Mislim da bi svi bili presrećni da ni ovaj muzej ne završi u Bnv.
Žuti - 0 najavaНажалост, није далеко од истине. Већ имамо 5 давно најављених усељења и селидба музеја.
Nisi dobro pročitao moj postNe, ne bismo bili presrećni. Nema boljeg mesta, u svakom smislu, za muzej Nikole Tesle, od bivše elektrane koja je pritom istorijski značajan objekat. Tačka, kraj diskusije.
+ 2 изведене реконструкцијеŽuti - 0 najava
PatriJote - 5 najava
Експо је значи србијанска верзија пројекта Скопље 2014.Kako misle da renoviraju za 3 gosine a nemaju ni projekat ni studiju izvodljivost ni nista zivo? Nisu ni krenuli
Теслин музеј сели се до 2027. из Крунске на Дорћол
„Снага и светлост” постаће дом Музеја Николе Тесле до отварања специјализоване међународне изложбе Експо 2027. у Београду.www.politika.rs
Ne verujem da je izgradnja novog objekta u bnv opcija. Verovatno je ideja da s useli u neku od zaštićenih zgrada. I pre je Vesić pominjao bivšu železničku kao jednu od opcija.Искрено сумњам да ће Теслин музеј бити у БНВ, не зато што се уздам у разум марионетске владе већ зато што се уздам у њихову похлепу. До сада нису изградили ниједан објекат културе а посебно не на земљишту где би могли да нагурају квадрате. Једине инвестиције на пољу "културе" су им биле површне реконструкције постојећих зграда које не би олако успели да руше (Задруге, Старог сајмишта, ложионице, поште, ГСЖ итд.). Пре бих рекао да је то најављивање музеја у БНВ само још једно безочно маркетиншко лагање и да је извесно да док ови јашу неће ни бити новог музеја Николе Тесле генерално.
Мени је незамисливо да би ова власт видела парцелу скупог земљишта поред реке и ту дала силне паре да од нуле изгради јавни, непрофитни музеј посвећен научнику уместо да изгради совјетски ормар, назове га "БНВ Нирвана" и продаје станове за 350.000 евра
Ko spominje teslin muzej na bnv?Искрено сумњам да ће Теслин музеј бити у БНВ, не зато што се уздам у разум марионетске владе већ зато што се уздам у њихову похлепу. До сада нису изградили ниједан објекат културе а посебно не на земљишту где би могли да нагурају квадрате. Једине инвестиције на пољу "културе" су им биле површне реконструкције постојећих зграда које не би олако успели да руше (Задруге, Старог сајмишта, ложионице, поште, ГСЖ итд.). Пре бих рекао да је то најављивање музеја у БНВ само још једно безочно маркетиншко лагање и да је извесно да док ови јашу неће ни бити новог музеја Николе Тесле генерално.
Мени је незамисливо да би ова власт видела парцелу скупог земљишта поред реке и ту дала силне паре да од нуле изгради јавни, непрофитни музеј посвећен научнику уместо да изгради совјетски ормар, назове га "БНВ Нирвана" и продаје станове за 350.000 евра
ajde molim te...jos nista nije odluceno ima tih 2 predloga pa videcemo koncept kada se odluciVučić. Klasična piraterija - otimaju sadržaje gradu i sele ih u bnv, da bi povećali vrednost svojoj investiciji. Superhik fazon