Нова одлично, а можда им дође из гузе у главу и виде да се људи буне и негодују, па онда следеће године не буде оваквих ограђивања стазе и сличног.nova":1riwdgqp je napisao(la):Bogami .... sve su bahtaiji, do prošle godine imali smo bar drugu traku, a sad šetaj do obaloutvrde sa sve pešacima, decom...
Gago poslala na mail slike...iako nema od toga ništa, bar da meni savest bude mirna
Pa početni principi i koraci su bili svi ok.Feanor":2utrv52h je napisao(la):Sada su kriminalci i svima smetaju... Kada sam pre godinu dana pisao o bahatosti i pljacki pola vas ih je branilo... Super... :bash:
relja":3o4m4fln je napisao(la):Ovako je svake godine.
Prve godine, dok su još postavljali ogradu, ja nastavio da vozim bicikl po stazi, i na kraju sam prošao kroz metal detektor na ulazu pored zabezeknutog obezbeđenja bibibibibi....
Pa početni principi i koraci su bili svi ok.
Da je gradska administracija iole normalna ovoga ne bi bilo. Oni su pravi krivci, a ova dva hoštaplera to samo koriste....kao i svaki drugi investitor.
jlaki":2rcqf10t je napisao(la):
"Tenis se u Srbiji pojavio 1903. godine, kao sekcija Prvog srpskog velosipedskog (biciklističkog) društva."