Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

@sjcam
Naprotiv,time ih motivisem da budu oprezniji, gledaju znakove, prvenstvo prolaza...
To svakako nije tema, vratimo se na samu sustinu taxi prevoz koji je i naziv teme.

Ma da, čim vama nešto ne odgovara onda to nije tema. Bahata vožnja taksista svakako je tema za taksi temu, bio neko korisnik taksi "usluga" ili ne. Tek sad sam siguran da ne bih seo u kola sa vama.
 
Ne verujem šta čitam. Bukvalno svesno ugrožavanje bezbednosti saobraćaja, bez obzira ko je sa druge strane (Cargo ili ne).

I ono malo što sam mislio da je Mare normalan je izvetrilo. Samo ne shvatam kako ne vidi da to što radi je takva malograđanština, sebičluk, bahatost i svesno ugrožavanje drugih lica na uštrb hranjenja egoa.
 
@Space Motion
Ne stojim krecem se.
@sjcam
Nadam se da ces sad prestati da nas komentarises kad sigurno neces biti korisnik nasih usluga.
@dzonihsv
Nazivas stvari pogreanim imenom, tvoja mogucnosti.
 
Svakako da je ovo ozbiljna priča i da treba komentarisati.
Sa jedne strane pričate kako Car:go vozači čine udese, a sa druge strane se članovi taksi udruženja hvale da namerno pokušavaju da izazovu nesreće na putu i to u gradu. To je za svaku osudu, jer vi ste deo javnog saobraćaja.

Svojom bahatom vožnjom svesno kršite ZOBS i dovodite u opasnost ostale učesnike u saobraćaju.

1. Član 32, stav 2 i 3

"Vozač ne sme naglo da menja način vožnje, osim u slučaju izbegavanja neposredne opasnosti. Vozač ne sme da započne bilo koju radnju vozilom u saobraćaju na putu (uključivanje u saobraćaj, promenu saobraćajne trake, prestrojavanje, skretanje, polukružno okretanje, obilaženje, preticanje, vožnja unazad, isključenje iz saobraćaja, zaustavljanje, parkiranje i dr.) pre nego što se uveri da radnju može da izvrši na bezbedan i propisan način."

3. Član 38

Vozač ne sme naglo da uspori vozilo, osim u slučaju izbegavanja neposredne opasnosti. Vozač koji znatno usporava vozilo dužan je da to učini na način kojim neće ugroziti, odnosno ometati vozače koji se kreću iza njega.

Ovo zaista nije smešno i nemam reči. Još da se hvališ takvim ponašanjem, to zaista govori o tebi veoma ružno. Pri tome si još i roditelj, a Car:go voze uglavnom klinci. Sramotno, zaista.
 
@sjcam
Ti nastavis da se vozis sa klincima koji su do juce raznosili pice i nema problema..
Jako je tesko sve to dokazivo u praksi..
Meni naravno da nije cilj da izazovem bilo kakav vid nesrece, vec da se on i stranka na trenutak sete da krse zakon ove drzave.
Stvarno dosta vise, pocinjes bas da napinjes..
 
Znači Mare ti si jednan od ovih taksista koji se stalno zaleće na mene i koči naglo kada je ispred samo zato što vozim auto koji je karakterističan za CarGo. A o vašim mutavo namrgodjenim pogledima ni da ne pričam.
 
@sjcam
Stvarno dosta vise, pocinjes bas da napinjes..
Ili šta će se desiti? Zakočićeš mi naglo ispred Mercedesa taksi Škodom? Znam ja takve "junake" koji ne smeju da trube iza kada ne vidim zeleno na semaforu... Ali se istresaju na decu i žene u saobraćaju.

Bolje se izgubi sa foruma, umesto što drugima deliš lekcije šta smeju da komentarišu.
 
Ili šta će se desiti? Zakočićeš mi naglo ispred Mercedesa taksi Škodom? Znam ja takve "junake" koji ne smeju da trube iza kada ne vidim zeleno na semaforu... Ali se istresaju na decu i žene u saobraćaju.

Bolje se izgubi sa foruma, umesto što drugima deliš lekcije šta smeju da komentarišu.
Nisam vidjao mercedese u nelegalnom prevozu, kad si ga zaduzio?
Posto radim nocu ne sviram odmah debilu koji cacka telefon a prvi je na semaforu, prvo blicam par puta, pa onda sviram.
 
Sinoć padala kiša ja zvao ponovo nema taksija.
Možda sam ipak trebao da zovem Jugoslovensko rečno brodarstvo.
 
...ili da u komentaru u aplikaciji napišeš da daješ bakšiš 500 din (tzv: "tips") :ROFLMAO:
Tu ti je uključeno i VIP izazivanje udesa sa vozačima Car:go-a, naglim kočenjem ili zloupotrebom prvenstva prolaza kroz raskrsnicu.

Naravno, taksimetar je po takvim vremenskim prilikama "formalnost".
 
@sjcam
Opet nisi odgovorio na pitanja, pises, kazes, mazes.. Samo kako tebi odgovara..
 
@Mare81
Prestani da prozivas clanove foruma kako nisu odgovorili na tvoja pitanja, ovde niko nije obavezan da odgovara na bilo kakva i bilo cija pitanja!

Sent from my SM-T555 using Tapatalk
 
@sjcam
Opet nisi odgovorio na pitanja, pises, kazes, mazes.. Samo kako tebi odgovara..
Pa, nisam u obavezi da odgovaram na pitanja, a i ne znam na koja pitanja misliš.
Nakon ispovesti da svesno kršiš saobraćajne propise i pokušavaš da izazoveš saobraćajne nesreće čudi me da si i dalje ovde.
 
Vrh