@Bulbulderac17
Meni ne smetaju, ako država žmuri na aerodromu i beton hali.. Sta ima ja da rešavam stvari!?
Meni ne smetaju, ako država žmuri na aerodromu i beton hali.. Sta ima ja da rešavam stvari!?
O čemu ti bre pišeš ko uzima zakon u svoje ruke i primenjuje ga prema cargoNaravno da treba da uzmete zakon u svoje ruke, po istom principu po kome ga primenjujete na Car: Go.
Samo cetri posta iznad ti je jedan od taxi vozaca rekao da mu divljaci ne smetaju.Meni ne smetaju, ako država žmuri na aerodromu i beton hali.. Sta ima ja da rešavam stvari!?
Tvojoj naivnosti nema kraja...@BATICA sobzirom da znas da okacis video na youtube verujem da znas i da otkucas na googlu taxisti napali car go vozace pa procitaj malo vesti iz 2018te godine.
Auu,pa stvarno ni sam ne znaš šta si hteo da napišeš.I na tarabi piše da ako samo veruješ u izjavu da su taksisti napali vozača Car: Go, a ni u jednju drugu njihovu izjavu, da veruješ u sve što napišu / izjave.
Divim ti se.. Jos uvek pokušavaš da ispravis nešto što je krivo nasadjeno..Auu,pa stvarno ni sam ne znaš šta si hteo da napišeš.
Potpuno si u pravu@BATICA
Eto jos jednog razloga zasto treba da pratite tehnologije i da uvedete iskljucivo placanje preko aplikacije ili karticom. Em ne nosite kes sa sobom, em i vama i musteriji lakse raskusuravanje, em divljaci ne mogu da vam kradu!!! A onda ce i narkomani shvatiti da nema poente da pokusaju da vas opljackaju.
Naravno, ova vest je uzas i takve bolesnike ne bi trebalo pustati iz zatvora.
Pa to svi i zele, i ne verujem da bi se iko bunio. Ako bude "lerka" skida se iznos sa kartice, posto je ocigledno to najveci problem.Potpuno si u pravu
Korisnici koji pozivaju taksi preko App ne mogu to da urade bez platne kartice,to bi bilo odlično
Bila mi mogućnost kazne tj. kada pozovu taksi a ne pojave se skine im se određeni iznos