Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Pomešao si nešto, ja CarGo ni ne koristim. Najbliže što sam prišao CarGou je bilo kad se taksisti majmunisali na ulicama Beograda pa sam rekao da i treba da ih smene novi servisi.

U međuvremenu je prošlo 5 godina a CarGo je postao kučkica SNS taloga.

@Bender Rodriguez
Ništa ja nisam pomešao, pratio temu.
Tad si pisao kako je to dobra domaća firma a taksisti hoće da ih ugase.
Tad na tom protestu su taksisti tvrdili isti što i ti sada.
Uveliko se pisalo da je u šemi brat brnabe, svi na forumu su hvalili domaću firmu...
Znači trebalo ti 5 godina da razumeš
Ps
Vrati se pa vidi šta si pisao za domaću CarGo firmu ;)

😂 Eh, sad kao dobro svi ste isti.
Kako vetar duva, tako pišeš.
Što si tada pljuvao taksiste a veličao CaGo, kad su ti taksisti pričali da je to priča brnabe.
Na protestu su tražili da institucije rade svoj posao, ti si pisao da taksisti hoće da ugase CarGo dobru domaću firmu.
Doduše bilo je još mnogo forumaša koji su podržali domaću firmu CarGo, taksisti pričali da su mafija, prevaranti, priča vlasti.

Ipak @BATICA bio u pravu za mnoge ovde na forumu.

Pa tad ste mi vi taksisti još više išli na onu stvar. Majmunisali ste se, tukli i blokirali pola grada.

A institucije ovde nikad nisu radile svoj posao, i to se videlo i tada. Inače da jesu, završili biste iza rešetaka.

😂😂😂
Pa ti si tad branio CarGo kao dobru domaću firmu i pisao kako taksisti nisu u pravu.
Okreni se malo oko sebe.
A zato si podržao domaću firmu CarGo jer su taksisti pisali da je brnabina priča, taksisti ti išli na onu stvar jer su pljuvali po brnabi i CarGo.
😉

Ma jok, napisao sam što ste mi išli na onu stvar. I meni i celom Beogradu.

Inače mnogo ste istripovani i paranoični. Jedan od brojnih razloga što vas malo ko voli.

Zanimljivo, CarGo ti nikad nije išao na onu stvar, mada su ti taksisti pisali da su brnabina priča.Sad mi jasno zašto si podržavao domaću firmu CarGo, ipak ti ta priča priliči.
A ne znam ko se istripovao sa onim kao
domaća firma, možeš da oceniš vozača, dobri automobili, čisti, nisu brnabina priča.
A ko je paranoični na taksiste.

Samo će se preseliti na prokop divljaci ili gdje već bude stajao voz, a sa prokopa svakako je povezanost 0

Sent from my PTP-N49 using Tapatalk

Vrh