Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

img_3093-jpeg.221437

@slk

Mogli bi do Expo-a da dovedu nešto ovako u Beograd... Što da ne - Rimac je svetski poznata kompanija danas, mogu pilot projekat da urade u Beogradu povodom Expo-a.
Sigurno će nešto krupno morati da se promeni do tada, ne može ovakav taksi na aerodromu da dočekuje strance i šalje ih na bankomat...

kolega bg19891tx zajedno sa Cocta kombinem blokira Makenzijevu ka Cuburskom.

Vrv je kolega sa ovim tablicama zapamtio jer su bili dosta blizu.

Vozio se taksijem u istom danu dva puta na istoj destinaciji.
Cena skoro u dlaku ista +- 20 din. U jednom smeru PInk, u drugom samostalac.
Svaka cast nasim taksistima!

Ekipa sa Aerodroma cesto batina obicne taksiste i radi se io kriminalcima bliskim policiji.
Oni svakako nisu pravi beogradski taksisti.

Nadam se da si od kolege @Markonato dobio broj taxija ipak ste vi mala grupa uduzena oko posla oko kojeg zaradjujete, svakako mozes po zahtevu za pristup od informacija od javnog znacaja da istu trazis jer su valjda cekali policiju. To sto se ukazuje na lose i dobre stvari ne znaci da neko podrzava nasilje ni prema kojoj grupi ljudi pogotovu ako su oni na dobri, jer ipak je osnovna podela za mene za ljude na dobre i zle.

Bas su napadni na aerodromu po izlasku me 7-8 njih pitalo jel treba taxi, a nesto ne verujem da su to taxisti sa licencima grada BG koja su imala priliku da dobiju subvenciju od svih poreskih obveznika. Ja bih za te prave taxiste uveo da mogu da cekaju tu putnike ali da imaju oznaku bgxxxxTX.

Nadam se da si od kolege @Markonato dobio broj taxija ipak ste vi mala grupa uduzena oko posla oko kojeg zaradjujete, svakako mozes po zahtevu za pristup od informacija od javnog znacaja da istu trazis jer su valjda cekali policiju. To sto se ukazuje na lose i dobre stvari ne znaci da neko podrzava nasilje ni prema kojoj grupi ljudi pogotovu ako su oni na dobri, jer ipak je osnovna podela za mene za ljude na dobre i zle.

Nisam ispratio šta se izdešavalo na temi oko ovih događaja u Batajnici.
Vidim da je bilo svašta :)

Bas su napadni na aerodromu po izlasku me 7-8 njih pitalo jel treba taxi, a nesto ne verujem da su to taxisti sa licencima grada BG koja su imala priliku da dobiju subvenciju od svih poreskih obveznika. Ja bih za te prave taxiste uveo da mogu da cekaju tu putnike ali da imaju oznaku bgxxxxTX.

Mislim da ne treba da ih uvode na dolaske i da prave dodatnu gužvu, već treba da postoji zvaničan šalter, a ileglaci ne smeju da budu tu. Ceo problem se nikada neće rešiti dok god je taksi u Beogradu organizovan kao samostalno preduzetništvo uz drastično ograničen broj licenci.

Mislim da ćemo se načekati do EXPO-a da se nešto oko toga ozbiljno reši.

S obzirom da ovo dolazi od osobe koja relativizuje svaki nasilni incident u kom učestvuje taksista sa "ne znamo drugu stranu priče", "lažeš", prećutno podržava korišćenje hladnog oružja kao što su palice i slično, ja evo prećutno osuđujem nasilje.

@Igor ti uvek nesto mislis...ili napises..
Nikada od tebe konkretan primer sa dokazom...hajde podrzi danas(11:52) studente slikaj i okaci ovde .

Vrh