Tablice kombija?
Da li sam ja prvi pomenuo kombi?
Nije bitan kombi u temi o taksi prevozu
Nadam se da si od kolege @Markonato dobio broj taxija ipak ste vi mala grupa uduzena oko posla oko kojeg zaradjujete, svakako mozes po zahtevu za pristup od informacija od javnog znacaja da istu trazis jer su valjda cekali policiju. To sto se ukazuje na lose i dobre stvari ne znaci da neko podrzava nasilje ni prema kojoj grupi ljudi pogotovu ako su oni na dobri, jer ipak je osnovna podela za mene za ljude na dobre i zle.
Bas su napadni na aerodromu po izlasku me 7-8 njih pitalo jel treba taxi, a nesto ne verujem da su to taxisti sa licencima grada BG koja su imala priliku da dobiju subvenciju od svih poreskih obveznika. Ja bih za te prave taxiste uveo da mogu da cekaju tu putnike ali da imaju oznaku bgxxxxTX.
Moze bar usmeno(pismeno) da se osudi,a ne precutno podrzis nasilje..Nije ovo forum nasilnika pa da se podržava prebijanje taksista.
Nemoj meni o podršci studentima,imam jednog u kuci i uvek ih fizički podržavam.Naravno da se osuđuje, odgovorio sam ti na insinuaciju. Uzgred mogli bi da podržite studente blokadom saobraćaja u 11:52.