Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Jedan mi je lupio veću tarifu i naplatio 300 dinara više, a drugi je išao namerno daljim putem i naplatio mi 1000 dinara više nego sto bi trebalo. Od tad u taxi ne ulazim i radije ću da čekam prvi jutarnji 2 sata, nego da dajem pare lopovima. Daće Bog da dođu nove platforme i da se ugase jednog dana.
Ovo kao da je neko dete pisalo.... Lupio vecu tarifu isao duzim putem...
96din/km znaci isao je preko 10km duzim putem...

Jedan mi je lupio veću tarifu i naplatio 300 dinara više, a drugi je išao namerno daljim putem i naplatio mi 1000 dinara više nego sto bi trebalo. Od tad u taxi ne ulazim i radije ću da čekam prvi jutarnji 2 sata, nego da dajem pare lopovima. Daće Bog da dođu nove platforme i da se ugase jednog dana.

Imao sam istu situaciju nekoliko puta u Yandeks Taxi i tamo je rešenje jednostavno -

posle putovanja napišite u support da ste odvedeni na duži put nego u aplikaciji, proveravaju i vraćaju razliku na karticu, taksista dobija upozorenje.

Takođe, ako taksisti posle putovanja date jednu zvezdicu, ovaj taksista nikada više neće doći kod vas.

Probajte :)

A kako da klijent zna dau aplikacija koju uredjuju taxisti putem udruzenje nece poslati vozilo i vozaca koji je od tog klijenta dobio losu ocenu?

@bwinrs
Kako mislis uredjuju taksisti preko udruženja?
Vlasnik udruženja je i vlasnik aplikacije taksista je korisnik te aplikacije i placa njeno koriscenje nema veze sa uredjenjem iste.

Znaci taxista radi za gazdu kada radi voznju preko aplikacija a nije sam svoj sef?
Pa valjda taxisti koji su clanovi udruzenje taxista uredjuje aplikaciju i imaju prustup podacima vezano za svoje angazovane?

@bwinrs
Ne radi za gazdu,sa svojom preduzetničkom radnjom odlučuje u kom ce udruženju biti i ciju ce aplikaciju koristiti uz odredjenu nadoknadu. Znaci sam odlučuje o svom radnom vremenu itd.
Sta konkretno mislis pod tim uredjuje aplikaciju vezano za svoje angažovanje?

Taxi instagram.png

@Markonato znaci da ako nema pristup admin opciji u aplikaciji taxista je tu u podredjenom polozaju u odnosu na vlasnika aplikacije i samim time nije sam svoj gazda do kraja, jer mu drugi kroji pulover oko aplikacije.

Mozda bi mogla subvencija za taxiste za farbanje vozila u belo recimo ako je ono bilo 8.000 nasih para ovde bi trebalo barem jos 1.000€ mada bih uveo i nalepnice kao na vozila jgp vezano za sertifikaciju.

Veoma imam pozitivna iskustva sa osobama sa TX tablama po Yandex aplikaciji dok recimo Pink taxi koje narucujem putem aplikacije ne bas jer vozaci budu vrlo neprijatni. Ostale taxi aplikacije ne mogu da koristim buduci da ima neki problem sa verifikacijom naloga sms-om ali eto ta taxi udruzenja ne odgovaraju na mailove vezano za ovaj problem valjda im nije stalo do potencijalnih klijenata jer bitno da ubiraju clanarinu i proviziju od clanova.

Dzabe ti to pises i kukas Marku, odavno je on vec napisao da oni nece da voze preko app-a i da im preko app-a ide naplata jer em sto ne moze da dobije baksis (citaj nemam sitno) em sto im uzimaju citavh 5,6% od svake voznje (samo ne znam ko im uzima), em sto na te pare cekaju neki 15,20 dana.

Tako da ako ne mozes da dobijes taxi na app, probaj na poziv.

@Markonato znaci da ako nema pristup admin opciji u aplikaciji taxista je tu u podredjenom polozaju u odnosu na vlasnika aplikacije i samim time nije sam svoj gazda do kraja, jer mu drugi kroji pulover oko aplikacije.

Mozda bi mogla subvencija za taxiste za farbanje vozila u belo recimo ako je ono bilo 8.000 nasih para ovde bi trebalo barem jos 1.000€ mada bih uveo i nalepnice kao na vozila jgp vezano za sertifikaciju.

Veoma imam pozitivna iskustva sa osobama sa TX tablama po Yandex aplikaciji dok recimo Pink taxi koje narucujem putem aplikacije ne bas jer vozaci budu vrlo neprijatni. Ostale taxi aplikacije ne mogu da koristim buduci da ima neki problem sa verifikacijom naloga sms-om ali eto ta taxi udruzenja ne odgovaraju na mailove vezano za ovaj problem valjda im nije stalo do potencijalnih klijenata jer bitno da ubiraju clanarinu i proviziju od clanova.
U kom smislu mi treba pristup aplikaciji,da je azuriram? Ne svidja mi se idem dalje,ja odlucujem sa kim Cu da radim.

Dzabe ti to pises i kukas Marku, odavno je on vec napisao da oni nece da voze preko app-a i da im preko app-a ide naplata jer em sto ne moze da dobije baksis (citaj nemam sitno) em sto im uzimaju citavh 5,6% od svake voznje (samo ne znam ko im uzima), em sto na te pare cekaju neki 15,20 dana.

Tako da ako ne mozes da dobijes taxi na app, probaj na poziv.
Ako mislis na yandex uzimaju proviziju 10% od svake voznje.
Plaćanje karticom oko 3,4%
Nisam siguran u kom delu si hteo da ispadnes duhovit!??

Odakle ti da sam uopste probao da budem duhovit, samo sam citirao tvoje reci i objasnio da smo mi daleko od uvodjenja da se taxi narucuje preko app-a

Yandex 10%, a jel ti yandex uzima clanarinu?

@srdjanprpa
Opet lazes nisam rekao da smo daleko od uvodjenja aplikacije nego da ih ne volimo..
Uzima Jos minimum 2.000din mesecno zavisi od udruženja.

@plazacicmilos ne zameri mu, ipak on zna bolje, vise, tacnije, svaku raskrsnicu u BG poznaje, tacno zna kad se desi neki udes ko je kriv (nikad taxista nije kriv) kad taxista udje u raskrsnicu i blokira je, zapamti taxista nije kriv i nije blokirao raskrsnicu nego mu nisu dali prostora da udje u traku, jer to je ipak taxista.

Ste primetili kako Mare kad ostane bez argumenata uvek napise "opet lazes" "sto puta si slagao" "demagogija"....

Eto sad ce i meni opet da napise kako lazem :ROFLMAO:

Vrh