Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

20240321_113603.jpg

Stigla nova varijanta prevoza

Zanimljivo...
Samo neka bude što više alternativne usluge, pa će i taksi morati da se inovira.
Sve na šta se ljudi žale kada je taksi u pitanju su koliko vidim baš potencirali na sajtu. Kartice, ljubaznost, transparentna cena, svaka peta vožnja besplatna itd...Nije preterano teško ponuditi bolju uslugu od beogradskih taksista, ali dobro je da ima sve više opcija.

Bolje-od-taksija-i-svakog-drugog-prevoza2.png

ZAŠTO BAŠ MI​

Bolje od taksija i svakog drugog prevoza​

Dozvolite nam da Vam otvorimo vrata, dodamo kišobran, poslužimo slatkišem ili napitkom. Opustite se… jer o Vama brine Džentlmen.

MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICOM​

U svim vozilima imamo tu mogućnost kao i plaćanje preko računa ili slanje istog putem mejla.

Samo još da dođe i Uber...

@sjcam
Citajuci tvoje postove u najmanju ruku mislim da se iza nika krije lično Vesa Jevrosimovic ili Nemanja Antic...
Sve svoje probleme si resio vanserijski biznismen,porodično ostvaren...

@sjcam
Citajuci tvoje postove u najmanju ruku mislim da se iza nika krije lično Vesa Jevrosimovic ili Nemanja Antic...
Sve svoje probleme si resio vanserijski biznismen,porodično ostvaren...

Nažalost, čitajući tvoje postove mi deluje da iza njih stoji jedan prost čovek slabog formalnog obrazovanja i manjka elementarnog vaspitanja.

Ne znam čemu takav komentar i napadanje, ako nemaš šta pametno da kažeš nekada je bolje prećutati. Niti sam te citirao, niti se moj post odnosi neposredno na tebe. Pusti ljude na miru, ne očekuje se da na baš sve daš neki svoj prizemni komentar ili upustiš prozivku.

Samo neka bude što više alternativne usluge, pa će i taksi morati da se inovira.
Ništa strašno što par manjih blokada ulica neće rešiti. :D

Ne znam čemu takav komentar i napadanje, ako nemaš šta pametno da kažeš nekada je bolje prećutati. Niti sam te citirao, niti se moj post odnosi neposredno na tebe. Pusti ljude na miru, ne očekuje se da na baš sve daš neki svoj prizemni komentar ili upustiš prozivku.​
Samo je potrebno da mu staneš na žulj, što sam ja uradio, iako nemam pojma kako, pa ćeš završiti u ignore listi. ;)

Ја такси не користим често, можда 10 пута у току године, јер имам сопствени аутомобил и користим градски превоз у случају да идем где нема простора за паркирање. Било како било, код мене у 100% случајева, таксисти су били коректни и професионални. А ако су отворени, обавим и један фин разговор са њима.

Зашто се оспорава Car go, Yandex, Џентлмен превоз и остале сличне апликације, а не дивљи таксисти који рецимо наплаћују вожњу 20€ од Вуковог споменика до Ташмајдана или што буду испред клубова и сплавова и наплаћују вожње по 6000, 7000 динара, које би требало да су бар три пута мање, а аеродром је посебна прича. Има свакако поштених таксиста, али не критикују оне које клепају, са све непрописним ознакама и без ТХ таблица.

@Markonato hoce li taxisti da sprovedu kontrolu da li su putem Yandex app dobili dupli bakšiš za svoj dan ili veruju gazdi aplikacije na rec?

Zanimljivo...
Sve na šta se ljudi žale kada je taksi u pitanju su koliko vidim baš potencirali na sajtu. Kartice, ljubaznost, transparentna cena, svaka peta vožnja besplatna itd...Nije preterano teško ponuditi bolju uslugu od beogradskih taksista, ali dobro je da ima sve više opcija.

Bolje-od-taksija-i-svakog-drugog-prevoza2.png

ZAŠTO BAŠ MI​

Bolje od taksija i svakog drugog prevoza​

Dozvolite nam da Vam otvorimo vrata, dodamo kišobran, poslužimo slatkišem ili napitkom. Opustite se… jer o Vama brine Džentlmen.

MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICOM​

U svim vozilima imamo tu mogućnost kao i plaćanje preko računa ili slanje istog putem mejla.

Samo još da dođe i Uber...
Relacija Vračar - Vidikovac na kojoj koristim taxi nije ništa jeftinija kod džentlmena od redovnog taksija. Apsolutno ista cena.

Nije, ali se reklamiraju da pružaju bolju uslugu, plaćanje moguće preko računa i primaju platne kartice.
Ni Car:go više nije jeftiniji, pa ga puno ljudi i dalje koristi, jer neće više da se voze taksijem zbog loših iskustava. Znam više ljudi koji za aerodrom zakazuju samo Car:go otkako je bila ona taksi-hajdučija na aerodromu pre nekoliko meseci.

Ја такси не користим често, можда 10 пута у току године, јер имам сопствени аутомобил и користим градски превоз у случају да идем где нема простора за паркирање. Било како било, код мене у 100% случајева, таксисти су били коректни и професионални. А ако су отворени, обавим и један фин разговор са њима.

Зашто се оспорава Car go, Yandex, Џентлмен превоз и остале сличне апликације, а не дивљи таксисти који рецимо наплаћују вожњу 20€ од Вуковог споменика до Ташмајдана или што буду испред клубова и сплавова и наплаћују вожње по 6000, 7000 динара, које би требало да су бар три пута мање, а аеродром је посебна прича. Има свакако поштених таксиста, али не критикују оне које клепају, са све непрописним ознакама и без ТХ таблица.

Neki od mogućih razloga - ne smeju da se zameraju "divljacima", ali i sami praktikuju da voze bez taksimetra kada im to odgovara (tipa uđe stranac u kola).

Nije, ali se reklamiraju da pružaju bolju uslugu, plaćanje moguće preko računa i primaju platne kartice.
Ni Car:go više nije jeftiniji, pa ga puno ljudi i dalje koristi, jer neće više da se voze taksijem zbog loših iskustava. Znam više ljudi koji za aerodrom zakazuju samo Car:go otkako je bila ona taksi-hajdučija na aerodromu pre nekoliko meseci.
Za relaciju koju ja koristim redovno taxi je skuplji 250 dinara.

Nažalost, čitajući tvoje postove mi deluje da iza njih stoji jedan prost čovek slabog formalnog obrazovanja i manjka elementarnog vaspitanja.

Ne znam čemu takav komentar i napadanje, ako nemaš šta pametno da kažeš nekada je bolje prećutati. Niti sam te citirao, niti se moj post odnosi neposredno na tebe. Pusti ljude na miru, ne očekuje se da na baš sve daš neki svoj prizemni komentar ili upustiš prozivku.
Veso vidim raspisao se se..
Krenuli smo o taxi prevozu i slikom auta koju je neko postavio,a ima troje vrata..,a zavrsili o lično meni...
Izgleda da sam pogodio gde treba😂

Jeste da se ne vozim često, ali nikad nisam imao nijedan problem. Mislim, ne branim taksiste, sigurno ima ološa kao i svuda, ali toliko pljuvanje ne razumem.

U Zagrebu, preko Uber-a, vožnja od šireg centra do aerodroma oko 20 eura. Taksi je u Beogradu neopravdano skup, posebno za ovaj očajni nivo usluge.
Ovde ti je preko dana isto 20e do aerodroma regularan taxi(nova Toyota camry,superb) nego samo nesto pises da bi pisao...
Vrv si u svojoj kompaniji i kancelariji,a radnike su pustio kuci pa ti dosadno...

Ovde ti je preko dana isto 20e do aerodroma regularan taxi(nova Toyota camry,superb) nego samo nesto pises da bi pisao...
Vrv si u svojoj kompaniji i kancelariji,a radnike su pustio kuci pa ti dosadno...

Možda, ali je prosečna plata u Zagrebu 2x veća nego u Beogradu.

PS: Meni jeste vikend i ne radim, ali me čudi da ti imaš vremena da pišeš po forumu - izgleda da nema posla, svi se voze "alternativnim" prevozom?

Poslednja izmena:
Jeste da se ne vozim često, ali nikad nisam imao nijedan problem. Mislim, ne branim taksiste, sigurno ima ološa kao i svuda, ali toliko pljuvanje ne razumem.

Pa, ne radi se o tome da li imaš problem ili nemaš sa nekim taksistom, već o tome da su vozila uglavnom stara, mahom ne primaju kreditne kartice, koriste zastarele aplikacije itd... Zloupotrebe oko taksimetra su još i najmanji problem, pošto toga ima svuda. Da ne komentarišem aerodrom i ponašanje taksista tamo...

Možda, ali je prosečna plata u Zagrebu 2x veća nego u Beogradu.
Eto mozda,nisi ni proverio samo gluposti pises..(ne znas koliko kosta cena u tvom gradu,a znas koliko je drugom)
Zagreb nema kirije stanova od 800/1000e u sirem centru grada..
Znaci taksi je proporcijalno ostalim cenama Jos i jeftin..

Eto mozda,nisi ni proverio samo gluposti pises..
Zagreb nema kirije stanova od 800/1000e u sirem centru grada..
Znaci taksi je proporcijalno ostalim cenama Jos i jeftin..

Nemam šta da proveravam, kada idem 1-2x mesečno tamo poslovno.

Stanovi su u Zagrebu skupi, kao i u Beogradu...

Ja sam ovde na sva zvona hvalio Cargo od leta 2018. do kraja 2021. godine. U početku je zaista bila bolja usluga nego na taksiju, posebno što je noću bio dosta jeftini i dok su ljudi vozila svoja kola i nisu bili iskorišćavani sa targetima koliko moraju da voze da bi dobili obećni iznos. Sećam se da me je nekoliko vozača vozilo više puta u početku dok je to bila dobra priča i dobro su znali grad nisu slepo pratili navigaciju.
Kao i sve pohlepa je uništila.
Od sredine 2021. godine često se dešavalo da je Mini klasu bilo nemoguće dobiti, čak ni da te vozilo iz eko vozi po ceni mini.

Ja sa taksijem imam mozda 3 loša iskustva generalno, ali tih godina taksi usluga jeste malo pala (kao za inat), sada je dosta bolja. Nema više krševa, retka su neurdena vozila.

Vrh