Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

7 година сам се возио сваки дан по 2 пута таксијем, до посла и назад. Сам плаћао, не фирма. Одузмите од седам година суботе и недеље, 25 дана одмора и државне празнике, па ћете видети колико је то вожњи.
И ниједан једини пут ме није возила бахата сељачина, ауто није био нити крш, нити смрдљив. Стекао многа вредна познанства и пријатељаства. На те људе сам увек могао да се ослоним, за разлику од оних финих, углађених, дивних манира... Људи који се не јаве на телефон кад виде да је фрка.
Најгоре од свега је кад имате неколико лоших искустава, а опљунете све људе који раде неки посао.
Зато смо ту где јесмо, за пљување ни повод није потребан, а за нормалан разговор саговорника наса не може да нађе.

Mogao su da kupiš auto za te pare.

#nijesedesilo #prvopamuško

Zasto imas potrebu uvek da savetujes nekoga(ostavi to za ukućane),shvati da svako ima svoje mišljenje i razlog sto nesto radi.

Zato što se čovek registrovao da priča ovde nekakve bajke, nebuloze tj. da troluje.
Moguće i da si zapravo ti napravio još jedan nalog, može se proveriti po IP adresi lako :)
Sličan je i način ophođenja, u najmanju ruku ste ista profesija, ako već niste ista IP adresa...

Ček, jel to imamo taksi botove koji se registruju samo da bi pisali ovde? 😂
1. 100 година сам овде, немам обичај да коментаришем, читам шта ме занима.
2. Обично преко ваших аутошовинистичких испада и генерализација пређем, али на "бахате сељачине" сам решио да реагујем.
3. Много волите да вређате људе. То није здраво за вас.
4. Следећи пут кад уђете у такси нећете видети мене, већ неког ког сте извређали а да му ни очи нисте видели.
5. Љубоморни сте што неко зарађује више од вас, а није из вашег друштва интелектуалаца, које мирише папмур од вина 2 сата, тражећи на њему ноту каранфилића.
6. Изволите, господо, извадите 15-20к евра за добар ауто, постаните таксисти и решите тај емотивни проблем који имате. Љубомора је гадна ствар.

E nek si se posle 100 godina registrovao zbog bahatih seljačina, dobrodošao.

Inače životni san mi je bio da postanem taksista :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: aj jbg nisam uspela :LOL: No tu je forum da lečim frustraciju trolol

E, ljudi dragi, mnogo mislite da ste bitni. Mislim da u životu nisam poželeo da budem taksista, jer nemam "kvalitete" koji su bitni za taj posao, a ispoljavate ih vas nekolicina ovde. Takođe, pogrešnoj osobi odgovaraš za "vređanje". Ja lično ovde reagujem na bahatost i pravdanje iste, a svi iz pomenute branše (kako god se predstavljali) konstantno mašite poentu i ne vidim da je iko rekao bar "možda kolega nije baš dobro postupio" i to stvarno mnogo govori o vama. I, pošto te već nije sramota načina na koji razgovaraš i ponašaš se kao nezrelo derište koje misli da se svačiji život vrti samo oko novca: ne, taksista ne zarađuje više novca od mene i ne, zaista nisam ljubomoran jer nemam na šta. Vozim svoj automobil bez da mi ga us**u putnici/stranke i usput ne moram da zabavljam razne kategorije ljudi i da im udovoljavam.

P.S. To što si došao da bi pisao na jedinoj temi koja nema apsolutno nikakve zanimljive informacije, vesti, niti normalnu diskusiju, od celog ovolikog foruma, samo govori o tome da nisi baš promislio planirano botovanje.

E, ljudi dragi, mnogo mislite da ste bitni. Mislim da u životu nisam poželeo da budem taksista, jer nemam "kvalitete" koji su bitni za taj posao, a ispoljavate ih vas nekolicina ovde. Takođe, pogrešnoj osobi odgovaraš za "vređanje". Ja lično ovde reagujem na bahatost i pravdanje iste, a svi iz pomenute branše (kako god se predstavljali) konstantno mašite poentu i ne vidim da je iko rekao bar "možda kolega nije baš dobro postupio" i to stvarno mnogo govori o vama. I, pošto te već nije sramota načina na koji razgovaraš i ponašaš se kao nezrelo derište koje misli da se svačiji život vrti samo oko novca: ne, taksista ne zarađuje više novca od mene i ne, zaista nisam ljubomoran jer nemam na šta. Vozim svoj automobil bez da mi ga us**u putnici/stranke i usput ne moram da zabavljam razne kategorije ljudi i da im udovoljavam.

P.S. To što si došao da bi pisao na jedinoj temi koja nema apsolutno nikakve zanimljive informacije, vesti, niti normalnu diskusiju, od celog ovolikog foruma, samo govori o tome da nisi baš promislio planirano botovanje.
1. Бот је увреда.
2. Рећи да путници серу по колима и сврставати их у категорије изнад којих стављаш себе је такође увреда.
3. Са таквима немам никакву потребу да настављам разговор, јер нема минимума пристојности.
Свако добро.

Da li je iko ikad sanjao da bude taksista? Deca, kao mala maštaju svašta, da budu doktori, piloti, astronauti, isto tako i đubretari, vatrogasci, majstori...ali baš nikad nisam čuo da je neko u životu hteo da bude taksista.​
Sanjaju da budu rudari, kako je svojevremeno izjavio predsednik (indirektno). :D

Nadam se da će onaj Anygo uspeti, da će ljudi manje koristiti taksi, jer je ta služba, sa gomilom ovakvih tipova, jedna nacionalna sramota. A na duži rok - samovozeća vozila i baj-baj, u večernju školu.
Na ovo si mislio?

Ne. Taj je vaš. On vam je dao kola za džabe i cene da uzmete po 3.000 mesečno, njegovi čine da Srbija bude Uber-free. Vaša sorta drži njih, oni vas. Ruka ruku mije.

Ne. Taj je vaš. On vam je dao kola za džabe i cene da uzmete po 3.000 mesečno, njegovi čine da Srbija bude Uber-free. Vaša sorta drži njih, oni vas. Ruka ruku mije.
Kakva kola za dzabe gde to ima?
U cemu je problem koliko ko zaradjuje, cemu sujeta?
Kako sad njegovi kad se on pita za sve!?
P.s. vidis koji portal citam,nemoj lagati da sam njegov.

Gde ima? Znaš, najmanje volim ljude koji me prave ludim. Za koliko su, uz subvenciju od 8.000€, kupljeni ovi beli Fiati Tipo na gas? 5.400€ da nije? A to nije poklon? Kolika je bila mesečna rata? 5.000 (dinara)? 7.500? Dobro, 8.700. Ali svakako kao za bolji laptop, zar ne?

Da, imam protiv da zarađujete kao kopiloti Er Srbije - 1.000€ mesečno da vam ostane, puna kapa za taj posao, 1.300 ko baš hoće da zaradi. Više od toga ne, jer postoji plafon koliko može da se radi. Da je ovo država, tako bi vam bilo.

Nisam mislio na period detinjstva.
Mislio sam na period života odraslog čoveka.
Svako zeli da radi posao koji voli bude sam sebi gazda i nema frustriranog debila sefa iznad glave.
Ali biti taksista ne znači biti sam svoj gazda. U najbolju ruku si sam svoj gazda koliko i fasader, ništa više od toga. Biti samozaposlen ne znači biti gazda. Da bi bio gazda morale bi neke pare da stižu a da ti ne radiš. Svako ko uđe u taksi je gazda, taksisti. On zvizne, i kaže vozi tamo, ti slušaš. Stvarno svašta šta mora ovde da se objašnjava.

Ispade da je žena što dolazi da mi čisti jednom nedeljno gazdarica, jer nema šefa iznad nje. Haha, svašta

Postoji jedna retka fela ljudi, takozvani slobodni duhovi, koje možemo da sretnemo među taksistima na svim meridijanima. Oni koji nikako ne mogu da zamisle sebe u ustrojstvima nekakvih firmi, organizacija i hijerarhija. Po pravilu svestrani, umetnici, poete, improvizatori i ljubitelji života. Ali ne i pravila, šema. Kapirate? I kao takvi, jedna vedra strana ove profesije. :)

Evo, na primer: na ovoj slici su dvojica profi taksista (25+ godina), u bendu bas i bubnjevi. U privatnom životu slikar i mali poljoprivrednik. Ne bih da ističem pozitivnost njihovih karaktera, bilo bi odveć subjektivno. Svratite na koncerat i uverite se sami, odlično praše! :cool:

klub fest.jpg

Vrh