Bukvalno najgluplja ideja koju sam cuo u zadnjih ne znam ni ja koliko godina.Najbolje bi bilo da ljudi mogu unapred da plate voznju, neka vrsta kredita.
Pa kad im zatreba taksi ne placaju nista, samo im se skine sa racuna.
Nesto kao bus plus kartica.
to bi bilo super za mušterije, ne za taksisteZamisli vozis se jako cesto taksijem na relaciji Centar Carak. recimp da re voznja kosta 1000 din i recimo da mesecno to dodje na 20000 din.
Alternativa je da unapred kupis 20 voznji, za 10000 din.
Svaki trgovac daje popust na unapred placenu robu.Naravno da ne.
Jbt nekad se stvarno zapitam da li si ti stvarna osoba ili vestacka inteligencija u nastajanju koja jos uci o covecanstvu postavljajuci totalno nerezonska pitanja i komentare.
Postoje nekoliko razloga zbog kojih je za taksiste često bolje da ne primaju unapred novac za ceo mesec, već da voze po pozivu i naplaćuju uslugu po vožnji:Svaki trgovac daje popust na unapred placenu robu.
Mesecne karte. nedeljne karte su uvek jeftinije po voznji od dnevne karte.
Kako ces pobiti ovaj argument?
Odlican predlogKako stimulisati gradjane da se vise voze taksijem umesto privatnim automobvilima koji prave haos u gradu i zagadjuju?
Kako to da nije moguca preplata na taksi, neka mesecna karta sa boljom cenom?
Na koju popunjenost mislis da vozimo stalno četvoro u autu ili nesto drugoNece bre da voze po trenutnim punim cenama iako mogu da imaju 100% dnevnu popunjenost, a ti predlazes da voze sa 50% popusta.
Ali ok, bicu od sad dobar prema tebi u nadi da ces me postedeti kad zavladas svetom.
Nece bre da voze po trenutnim punim cenama iako mogu da imaju 100% dnevnu popunjenost, a ti predlazes da voze sa 50% popusta.
Ali ok, bicu od sad dobar prema tebi u nadi da ces me postedeti kad zavladas svetom.
Razumemo mi tvoju ideju, samo ti ne razumes taxiste.ne razumete.moju ideju.
Ljudi bi kupovali taxi kartice i imali bi popust jer placaju unapred. Kao mesecna karta.
Ko bi normalan zradjivao manje ako moze viseRazumemo mi tvoju ideju, samo ti ne razumes taxiste.
Isto kao sto nece da voze pod jednim krovom na primer Beogradski Taxi, pa da dobijaju platu i da imaju fiksno radno vreme, a vozila da dobijaju od te Beogradske taxi firme.
Jer sto bi, ovako zaradjuju bar 2 puta vise nego sto bi tako zaradjivali.
Ocito se vozis nekim divljim taxistima, evo Mare moze da ti kaze iz prve ruke da se ne zali i da zaradjuje ok.Mozda zaista ne razumem taksiste.
Mislio sam da i kod njih vazi ono d aje lakse ako imas neku preplatu, pare unapred.
To bi moglo da bude i u obliku popusta na nivou udruzenja, kao loyality card.
Zasto mi se onda tako cesto zale da moraju po ceo dan da sede u vozilu i da im je jako tesko.