[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=898066#p898066:2x3wmbqf je napisao(la):Mare81 » Pet Nov 12, 2021 1:29 pm[/url]":2x3wmbqf]Lična zarada preduzetnika je relativna stvar ne zarađuju isto pekar, mesar, serviser ves mašina.. Svako od njih zaradi različito iako su u istoj branši.
Pazari su nam isti kao pre korone(pričam o poštenim taksistima koji ozbiljno rade svoj posao) sve ostale stvari vezane za troskove života i servirisiranje vozila kao i nafta je poskupelo, logično je da i naša usluga poskupi.
Jos jedna glupost onaj ko se redovno vozi taksijem koristi usluge nas poštenih taksista i nema problema prilikom plaćanja i pay, karticom, kesom jer sve prolazi kroz sistem koji neko vidi.. Najlakše je lupetati bez argumenata..
Pa kazes nemam argumente , al neces da kazes koliko zaradjujes ? Ne mozes poreci da svaki taksisa koji zeli da radi ima iznad dve prosecne plate u Srbiji.
Eto meni naxis preko aplikacije on sam zaokruzio koliko mu odgovara, nije me cak ni pitao da li moze to da uradi. Naravno prijavio i nikad mi nije vracena razlika niti sam dobio izvinjenje, a on jos radi, vidjam ga stalno na stanici kod Vuka. Kako ja da znam da li je neki posteni kad nema taksise koji me nije pokusao da prevari, tj jesu dvojca bili poseteni, jedan mi vratio novcanik, a drugi je zaista reko pravu cenu.