Je li tako, a?ЕУ као ентитет убрзано губи утицај и на истоку и на западу
Šteta prava e, samo kad im Peđa iz male moštanice rek'o. Ja nešto vidim da poprilično lagano ove i prošle godine menhendluju multi-$b kompanije sa novim zakonima..
Je li tako, a?ЕУ као ентитет убрзано губи утицај и на истоку и на западу
EU je praktično jedino globalno regulatorno telo u mnogim segmentima života. Ono što EU usvoji kao standard ili pravac kretanja uglavnom postaje i globalni standard ili smernica.
Свој смрад и недостатак интелигенције шири у локалу, скини се мени са грбаче.Je li tako, a?
Šteta prava e, samo kad im Peđa iz male moštanice rek'o. Ja nešto vidim da poprilično lagano ove i prošle godine menhendluju multi-$b kompanije sa novim zakonima..
Pogledajte prilog 255136
Srdačniji je sa glavosečom nego sa bratom Vučičem.
RIma i ovoga:
![]()
Russia’s Middle East Power Play Is Unravelling | OilPrice.com
Ten years after its intervention in Syria, Russia’s influence in the Middle East has sharply declined as U.S.-led diplomacy takes center stage and Moscow struggles with the costs of its war in Ukraine.oilprice.com
Kao što sam mnogo puta napisao nije im trebao rat u ukraini. Postoji rizik da sve izgube
Evo još jednom da vam objasnim otkud hladnjače sa Albancima...E kukala nam majka sa takvim likovima kojima je prosvetitelj Karla Del Ponte.
Jel ti Hag objasnio ko su bili ljudi iz hladnjača? Kako su nastradali? Naravno da nije, pošto treba gajiti narativ da smo sistematski ubijali Albance i dovozili ih u centralnu Srbiju u hladnjačama. Al evo ja mogu da pokušam da ti objasnim, ovo sam čuo od čoveka koji je bio na mestu događaja. Zatvor u Istoku, verovatno i dalje postoji, u to vreme pun terorista. Naša vojska je bila stacionirana u okolini. Onda je jednog dana NATO gađao zatvor, ne našu vojsku, iako su znali da su tamo. Gađali su zidine zatvora, Šiptari su počeli da beže, a naši su ih u tom haosu, konfuziji i panici pokokali. Čini se baš kako je neprijatelj hteo i predvideo.