Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 36.734
Video sam da ima tri noge pa sam morao da proverimU tom kontekstu sam i okačio. Treba izvući antene za šalu/ironiju (ko ih ima).![]()

Video sam da ima tri noge pa sam morao da proverimU tom kontekstu sam i okačio. Treba izvući antene za šalu/ironiju (ko ih ima).![]()
Mnogi su glupi u glavu da bi skapirali ai slop, a pogotovo ovaj tviter klovn.
A sve gore će da bude
VidećemoZnači žele primirje ali rat i da se rat nastavi isto kao do sada a da u pauzi rata koja je i dalje rat da naoružaju Ukrajinu jer ovako ne mogu...Hoće li iko da smogne snage da zaustavi ovu agresiju na moskoviju ako tranp ne uspe
Naziv "Moskovija" je za Rusiju uvredljiv kao i za nas kada Srbiju nazivaju "Beogradskim Pašalukom" oni koji sanjaju da je vrate u te granice. Činjenica je da je moderna državnost Rusije posle mongolske invazije obnovljena u Velikoj Moskovskoj Kneževini kao i da je oslobođenje Srbije od Turaka započelo na teritoriji bivšeg Beogradskog Pašaluka, ali ista škola koja osporava etničko i istorijsko pravo Rusije na današnju Ukrajinu i Belorusiju nama negira državnost pa čak i nacionalni identitet južno od Šumadije i pogotovo zapadno od Drine. Oni iz geopolitičkih razloga bukvalno poništavaju sve što je od Srbije i Rusije postojalo pre Turaka odnosno Mongola, kao da je Carska Rusija neka tikva bez korena ili država nastala boljševičkim administrativnim dekretom kao ova protiv koje ratuje.Znači žele primirje ali rat i da se rat nastavi isto kao do sada a da u pauzi rata koja je i dalje rat da naoružaju Ukrajinu jer ovako ne mogu...Hoće li iko da smogne snage da zaustavi ovu agresiju na moskoviju ako tranp ne uspe