Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 4.761
Борис Писторијус: Руска обећања о обустави напада на енергетске објекте Украјине немају значај
Evropa ludacki zeli rat i krv!
verujes u to?Ne lupaj
Moskva je bukv napala 30 minuta nakon razgovora dva ludaka energetske objekte i bolnice po Ukrajini. I zasto bi iko verovao u dogovore sa botoks dedom koje je sve do sada prekrsio. Svi znaju da samo batina funkcionise danas a ne nekakvi sporazumi, dogovori i medjunarodno pravo.
Zapravo i jesu, ali ne moskovaljane nego svoj narod u pozorstu u odesi. Jedan od organizatora paljenja je proslu sredu posle skoro 11 godina kao pseto ubijen na ulici, pravda je spora ali dostizna.Isto kao sto su Ukrajinci spaljivali moskovljane
Sve u svemu, mi na svojoj kozi vidimo kako deluju crveno-crni. Dodatno nas ukopavaju za svaki neki argument koji smo imali za 90e. Svi sad mogu reci - eto.
Koliko ja shvatam komentatora, on hoce da kaze da Putinima komplekse pred Trampom.Izgleda kao Trampova propaganda koja ga predstavlja kao ,,naj'' od svih političara, kao novog Džordža Vašingtona, on jenajveći, najhrabriji, i onaj pred kojim svi na kolena padaju kada samo rečima zapreti.
Malo sam još emitovao gornji post...Koliko ja shvatam komentatora, on hoce da kaze da Putinima komplekse pred Trampom.
Nije da je za hvaljenje, ali u tom prljavom dzet set svetu, Putin je za Trampa kao Karleusa za neki instagram model. Tramp se podruzi za tipovima poput Roberta Krafta kao egal. Putin mu uzme superbol prsten, stavi u dzep i izbaci ga iz prostorije.jedan komentar:
Trump "offered" Putin to "take ownership" of the Ukrainian nuclear plants.
Putin is like a little boy in front of Trump, ready to accept everything the big guy says, eager to hear stories about jet set, expensive women and big world.
Putin is caught in American trap, just like Gorbachov.
Nije da je za hvaljenje, ali u tom prljavom dzet set svetu, Putin je za Trampa kao Karleusa za neki instagram model. Tramp se podruzi za tipovima poput Roberta Krafta kao egal. Putin mu uzme superbol prsten, stavi u dzep i izbaci ga iz prostorije.
Komentar je klasicno amerocentricno vidjenje sveta, gde oni ne mogu da shvate da im drzava izgleda kao kontejner.
Zapad veruje u svoju snagu i ima osecaj superiornosti u svakom smislu (moralni, ekonomski, erotski, vojni, estetski, politicki ).Ne razumem zasto Rusiji nude uslove kao da je ona ta koja gubi rat. Dok se oni igraju politike, od Ukrajine nece ostati kamen na kamenu.