Šta je novo?

Svetska politika

Апсолутно јесмо, који год то ми били. Само што то нема никакве везе са дотичним обзиром да ништа осим вербалног деликта овде нема.

Ено и Трамп би да отима Гренланд и Панамски канал па дај њега да кенселујемо.
Pa normalno da treba da se kenseluje, bu********.

Ljudi, aj da se ne zezamo i ne pravimo idole od ludaka.. to što je pola sveta u k... ne znači da i mi treba da poludimo i ne razlikujemo normalno od nenormalnog.

Ако неко није починио кривично дело онда нема основа да се тај кенселује. Врло је просто.

Prosto je da normalan čovek kenseluje budalu koja lupa gluposti i zalaže se za nasilje, rat i otimačinu.

ГАЗА - Готово пола милиона људи нема адекватан приступ пијаћој води у Појасу Газе, након одлуке Израела да заустави све испоруке електричне енергије у ту палестинску енклаву.

evo vesti koja je potpuno nevidljiva evropskoj humanoj i demokratskoj eliti, njihovim kulturnim podanicima, kao i srpskim evrotalibanima i finoj deci Vracara.

Mi nismo nacisti, samo drugacije mislimo!

1000028300.png

Uvalili mu pokvarenu robu to vece.

Ko se lozi na AfD, Putina, Azov - nebitno, nek proseta do Pionirskog parka pa nek vidi jel mu se svidja to drustvance i takva drzava.

Levijatan ne treba zabraniti zato sto se ruzno oblace ili imaju ruzne frizure, samo ih procesljati i delovati u skladu sa zakonom i to je to.

To vazi za sve njihove blizance sirom sveta.

Zanimljivo je pitanjue u kom svojstvu je Trampov sin posetio Hulju?
Posto je Trampov sin privatno lice, zasto ga tzv predsednik prima?
Pad Zapada je takav da vise ni ne pokusavaju da prikriju svoju korupciju i svoje privatne poslove sa raznim huljama.

Danas, kada se hiljade bpre za demokratiju u Srbiji, EU daje nemusta saopstenja koja niti smrde niti mirisu.
To je zapravo dobro i srozace glupi san o EU jos vide.

Nego, duboka drzava propo.

Ovde deluje Tramp kao sef.

Zar nije neka prica neki ljudi gusteri i tako to, a predsednik je samo lutka na koncu?

Sta ako se Tramp izleteo ovako i posle dobio po usima od gustera?

Izgleda da duboka država nije propo.

Kao što sam ti odgovorio i prvi put na ovaj post, ostaje da se vidi šta će biti. I koliko je prošlo od tada i Amerika se vratila na ono u suštini što je govorio Zelenski.
E sad, ko lupa po ušima, gušteri, kralj, duboka država, ostaje da se vidi. A da je došlo do prevaspitavanja, došlo je.

Vrh