Dragi kolega, lepo si plakatirao prethodnu stranicu, ali pojasni mi šta znači tvoj poklič i kome je namenjen.Sprem'te se, sprem'te!
Neće ništa da mu bude, preuzeo je sve poluge u svoje ruke, ostaje mu još čistka u vojsci.Tramp je već toliko uzburkao stvari i svesno ide na dalje razbucavanje liberalnog poretka da sam uveren da neće poživeti.
Očaj rađa očajničke poteze, a oni su uglavnom vezani sa radikalnim i nepromišljenim potezima.
Daj Bože da sam u krivu!
Ma koji pojedinac učestvuje u odlučivanju?istisnuće pojedinca iz procesa odlučivanja i sva moć ide elite, koja će postajati sve uža i uža.
Manje obojenih revolucija, manje sankcija i sukoba, manje imperijalne ekspanzije, manje nametanja WOKE kulture, kanselovanja, manje normalizovanja seksualnih perverzija... itd.Mada ja ne vidim šta dobro može da izadje od tog razbucavanja tz neolib poretka
Ne znam da li treba da odgovaram na ovaj post. Ili me ne razumeš ili se praviš lud.Ma koji pojedinac učestvuje u odlučivanju?
Jel onaj u Rumuniji što izabra predsednika, pa mu rekoše da nije lepo glasao i da mora ponovo, sledeći put malo drugačije?
Ili onaj što u Francuskoj glasa za Le Penovu, a Makron sprečava njenu stranku da formira vladu?
Ili onaj u Nemačkoj što glasa za AfD, pa hoće da im zabrane stranku, a ima i poziva za "reedukaciju" njihovog glasačkog tela, isto kao i kod nas što neki fantaziraju o lustriranju 700k SNS glasača.
Ili onaj mučenik u Britaniji koji se u sebi molio Bogu bliže od 100m od klinike u kojoj rade abortuse, pa zbog toga zaglavio zatvor (JD Vance je o tome govorio u Minhenu)?
Manje obojenih revolucija, manje sankcija i sukoba, manje imperijalne ekspanzije, manje nametanja WOKE kulture, kanselovanja, manje normalizovanja seksualnih perverzija... itd.
Ma da, sad ćemo svi da igramo kazačok na kineskom.Tek sada slede imperijalne ekspanzije
Da. to je realno sagledavanje.Dragi kolega, lepo si plakatirao prethodnu stranicu, ali pojasni mi šta znači tvoj poklič i kome je namenjen.
Ozbiljno pitam.
Svima onima koji se ne primaju lako na Donladovo razbucavanje sistema, prijaće uvid u situaciju koju pružaju ova dva stručnjaka. Koga mrzi da gleda ceo (veoma informativan) video, preporučujem suštinski deo koji govori o USAID, NED i sl. statusu, od 9:30 do 15:30.
Dragi kolega, lepo si plakatirao prethodnu stranicu, ali pojasni mi šta znači tvoj poklič i kome je namenjen.
Ozbiljno pitam.
Svima onima koji se ne primaju lako na Donladovo razbucavanje sistema, prijaće uvid u situaciju koju pružaju ova dva stručnjaka. Koga mrzi da gleda ceo (veoma informativan) video, preporučujem suštinski deo koji govori o USAID, NED i sl. statusu, od 9:30 do 15:30.
Ja ne citam njihovo ponasanje kao nadmeno. Prosto mi deluju kao da nemaju tu drustvenu zicu da budu vrcavi, nasmejani, ponekad i bespotrebno, da odvale nesto, da pricaju o necemu i kad ih niko nije pitao. Fali im cela jedna crta licnosti. Ekstrem toga bi bili Spanci, Italijani, Juznoamerikanci. Mi smo negde izmedju i meni to kod njih smeta. Nikad ne znam jel cute jer misle da je nesto preglupo, ili cute jer nemaju da kazu nista specijalno, a ne osecaju pritisak da razgovor tece u odredjenom tonu. Osim u par izuzetaka, ne odgovara mi njihovo drustvo.Arogantnost i nadmenost ne idu zajedno sa kulturom. Barem kod mene.