Šta je novo?

Svetska politika

,, "Strateški dijalog"? Jedino što mi pada na pamet je,,

Palestina nema glas u UNu
Kosovo nema glas u UNu
Ostale slicnosti sam nabroj....
Moguci slican copi-paste onoga što sad čini Izrael sam zamisl....

Teško je razumeti Vučićev fokus na Izrael u ovakvom trenutku, kad bukvalno ce svet sem Amerike Izrael vidi kao neku vrstu begunca od zakona. "Strateški dijalog"? Jedino što mi pada na pamet je očajnički pokušaj da preko jevrejske veze u Americi izdejstvuje i smanjenje Američkih carina Srbiji i reši problem NIS-a, pa ma kakve posledice to imalo po naš ugled u svetu i naše druge međunarodne interese. Ako je to, ne verujem da će uspeti.
Lično mislim (uz ogradu da sam možda malo anti-Vučić ostrašćen) da je poriv mnogo niži: zgodno je imati bar još jedan glas koji ih brani, koliko god nebitan. Ergo, za Izrael bolje Vučić nego ne-Vučić, te se tu nada nekoj podršci sa ostanak na vlasti.

Pa Mosadovci i zvezdaši (ne crveno-bele, već plavo-bele boje) su mu savetnici. Oni su međusobno uvezani, pa su mu verovatno predložili da ako se sagne Netanjahuu da će možda dobiti još neki vid podrške i pomoći da ostane na tronu

Nema boljeg poređenja od Rusa sa navijačima. Isti k***** fašističkih govana i ubica i krimosa koji prodaju priču o nekakvim ispravnim vrednostima i zlom zapadu koga da nema ovde bi bio raj i pravi sistem vrednosti.

Па јесте се повукла без испаљеног метка и то из Призрена. Прво су три месеца кукали што им непријатељ не сиђе доле и кад је сишао, било је ајде паљба момци, ово је наше и војска СРЈ је поступила по наређењу. У реду, али ипак није у реду онда замерати на Калиановом посту. Војска Југославије и потом војска републике Србије апсолутно нигде није испунила свој први и основни задатак.

Накнадне бајке о тој војсци су друга ствар. У мојој серији постова нема трунке идеологије. Заступам искључиво српско становиште. Да су победили српске социјал-демократе не бих имао ништа против, па чак и српски комунисти. Међутим, то је све Тито пострељао пре и током рата.
Повлачење је наређено, као што је и силазак натоваца договорен.
Иначе претерано се глорификује ВРС која је подједнако наследница ЈНА кадровски и технички као и ВЈ и СВК. Ратко Младић је био ножда и више комуниста него официри у ВЈ.

То су неке емотивне и идеолошке категорије. ВРС је извојевала једину победу за Србе у серији пораза. Из рата је изашла чак можда и нешто већа него што је у њега ушла и главница српског народа је у њој је сачувана.

Војска СРЈ је одлучила да поштује наређење једног издајника уместо Устава, завета и своје дужности. Типично комуњарско, алиби бирократско поступање игноришући суштину постојања дате институције и ситуације. То ми најјаче кад ти југо генерали реферишу шта су све испунили, како су то све лепо организовали и како су професионални а иза брда још једна српска колона од 200к напуштених и изданих сународника.

Што каже Мило - Браво *****и

Poslednja izmena:
Svako može da izgugla bilo koju od ovih tvojih fašističkih grupa što su se skupile kod vodje i sam da vidi šta su.

Što se ovog našeg neočetničkog otpada tiče, to su ćacad koje očekuje metla zajedno sa vučićem.
Na skupu se nije govorilo o planovima za genocid, ni o slabljenju nacističkih zločinaca, niti je Putin nacista.
Zaista je nepotrebno skretati sa teme ovim manipulatorskim forama. Imaš čitav jedan korpus u okviru vojske kojoj čitav zapad šalje oružje, koji je nastao na osnovu ekstremističke nacističke organizacije i koji koristi nacističku ideologiju, pa proceni ko je nacista.

Molim te da ne propisuješ meni nikakve fašističke grupe.

Kao što rekoh, svaka od tih bandi se lako nadje na internetu, sa svojim obeležjima, vodjama i pozdravima. Kao i Miša Vacić koji "rimski salutira" pa su svi, poput njega dobrodošli u moskvu kao gosti. Tamo sigurno nisu pričali o kuvanju niti heklanju, već o svojim fantazijama, verovatno delili sobice medjusobno i pokupili rublje da se nadje za džeparac i igračke.

Poslednja izmena:
То су неке емотивне и идеолошке категорије. ВРС је извојевала једину победу за Србе у серији пораза. Из рата је изашла чак можда и нешто већа него што је у њега ушла и главница српског народа је у њој је сачувана.

Војска СРЈ је одлучила да поштује наређење једног издајника уместо Устава, завета и своје дужности. Типично комуњарско, алиби бирократско поступање игноришући суштину постојања дате институције и ситуације. То ми најјаче кад ти југо генерали реферишу шта су све испунили, како су то све лепо организовали и како су професионални а иза брда још једна српска колона од 200к напуштених и изданих сународника.

Што каже Мило - Браво *****и
Има и ВРС поразе и пасивност који су сахранили РСК. А притом, пола ратног кадра ВРС су у пракси припадници ВЈ.

Vrh