Lično mislim (uz ogradu da sam možda malo anti-Vučić ostrašćen) da je poriv mnogo niži: zgodno je imati bar još jedan glas koji ih brani, koliko god nebitan. Ergo, za Izrael bolje Vučić nego ne-Vučić, te se tu nada nekoj podršci sa ostanak na vlasti.Teško je razumeti Vučićev fokus na Izrael u ovakvom trenutku, kad bukvalno ce svet sem Amerike Izrael vidi kao neku vrstu begunca od zakona. "Strateški dijalog"? Jedino što mi pada na pamet je očajnički pokušaj da preko jevrejske veze u Americi izdejstvuje i smanjenje Američkih carina Srbiji i reši problem NIS-a, pa ma kakve posledice to imalo po naš ugled u svetu i naše druge međunarodne interese. Ako je to, ne verujem da će uspeti.
Повлачење је наређено, као што је и силазак натоваца договорен.Па јесте се повукла без испаљеног метка и то из Призрена. Прво су три месеца кукали што им непријатељ не сиђе доле и кад је сишао, било је ајде паљба момци, ово је наше и војска СРЈ је поступила по наређењу. У реду, али ипак није у реду онда замерати на Калиановом посту. Војска Југославије и потом војска републике Србије апсолутно нигде није испунила свој први и основни задатак.
Накнадне бајке о тој војсци су друга ствар. У мојој серији постова нема трунке идеологије. Заступам искључиво српско становиште. Да су победили српске социјал-демократе не бих имао ништа против, па чак и српски комунисти. Међутим, то је све Тито пострељао пре и током рата.
Na skupu se nije govorilo o planovima za genocid, ni o slabljenju nacističkih zločinaca, niti je Putin nacista.Svako može da izgugla bilo koju od ovih tvojih fašističkih grupa što su se skupile kod vodje i sam da vidi šta su.
Što se ovog našeg neočetničkog otpada tiče, to su ćacad koje očekuje metla zajedno sa vučićem.
Има и ВРС поразе и пасивност који су сахранили РСК. А притом, пола ратног кадра ВРС су у пракси припадници ВЈ.То су неке емотивне и идеолошке категорије. ВРС је извојевала једину победу за Србе у серији пораза. Из рата је изашла чак можда и нешто већа него што је у њега ушла и главница српског народа је у њој је сачувана.
Војска СРЈ је одлучила да поштује наређење једног издајника уместо Устава, завета и своје дужности. Типично комуњарско, алиби бирократско поступање игноришући суштину постојања дате институције и ситуације. То ми најјаче кад ти југо генерали реферишу шта су све испунили, како су то све лепо организовали и како су професионални а иза брда још једна српска колона од 200к напуштених и изданих сународника.
Што каже Мило - Браво *****и