Mi smo iz lamele 9,samo bas nerazumem zasta se trazeDragi svi! Traže se komsije iz SP1 - lamela 9!
Mi smo iz lamele 9,samo bas nerazumem zasta se trazeDragi svi! Traže se komsije iz SP1 - lamela 9!
Mi smo iz lamele 9,samo bas nerazumem zasta se traze
Ha ha ha pa nismo još došli na redPa tražimo komsije.. Nema ih nigde na vidiku...
Na ovo pitanje mogu da odgovorim.I da li znate kakva je situacija u obliznjim vrticima, da li zapravo ima mesta za decu u njima?
Pozdrav svima. Da li neko ima informaciju dokle se stiglo sa useljenjem u Premijumu 1, i kada se planira useljenje 4 faze.
Hvala mnogo na odgovoru. Da li možete molim Vas da podelite sa nama informaciju kada budete dobili struju . Veliki pozdrav i srećno useljenjeMi iz druge faze se jos uvek nismo uselili, stanovi su gotovi ali se sada ceka prikljucak na elektro mrezu, EDB jos uvek nije odradio svoj deo posla i ne znamo kada ce to biti gotovo, jos u junu nam je receno da je predat zahtev, ali na CEOP-u stoji 1 avgust, kojom dinamikom ce ici treca i cetvrta faza ne znam, nadam se da necete cekati dugo.
Hvala mnogo na odgovoruI za 3. je predat zahtjev zajedno s 2. fazom.
centralno po utroskuKakvo je grejanje planirano za Sunnyville II?
Ja sam od 2019.u naselju, u principu nista blizu nema, u naselju je jedna mala prodavnica, sve ostalo na 10ak minuta hoda. Zgrada jos uvek nema upotrebnu dozvolu, niti investitor na bilo koji nacin hoce da odgovori na pitanja nas stanara. Dobro razmislite pre nego sto kupite stan. PozdravAko moze neko ko vec zivi u naselju da kaze, bili bismo zahvalni.
Vidim na Google maps da na 300-500 m imamo pijacu, postu, dva parkca i terene, Lilly. Ali ne vidim nijednu privatnu ambulantu, laboratoriju, veci market, kafic, restoran neki...
Ima ili nema toga u okolini?
Ja sam u lameli b, zgrade na vrhu, od 2019.sam tamo, upotrebnu dozvolu nemamo, a na brojna pitanja upucena investitoru nikakav odgovor nismo dobili. Fasada se pocela urusavati, oluci vec sada propali,krov nije zavrsenKao sto rekoh, oni grade vec za sada preko 1000 stanova, ko zna koliko ce jos izgraditi(po postojecim planovima), skoro sve je rasprodato, a na forumu komentarise mozda 15tak,20 ljudi. Zelim da vam kazem da tako vaznu odluku ne donosite na osnovu komentara na forumu. Zelim da verujem da su velika vecina dobronamerni komentarari, ali svakakvih ljudi i svakakvih iskustava ima. Dobro je cuti vise misljenja, ali ovde su se delile informacije kako se urusio temelj, pa je propala lamela 6, pa kako je zgrada radjena samo na par šipova i slično, a posle se ispostavilo da nema veze sa istinom i da je samo bez potrebe izazvalo paniku. U ostalom, vi najbolje znate vase mogucnosti, zelje i potrebe, pa na osnovu toga i donestie odluku..