Šta je novo?

Sunnyville Višnjička Banja [stambeni kompleks]

Pozdrav svima.
Nov sam ovde, isčitah dosta postova, pa sam def blizu odluke da kupim i ha stan u vašem komšiluku. Zanima me da li neko zna, da li još uvek ima stanova u P1 pošto mi je prioritet vreme useljenja?
 
Zdravo, ima li neko informacije koliko su okvirne cene stanova koji su u ponudi ili koji će tek biti?
 
Koliko ja znam,trenutno više nema stanova u ponudi.Ja kada sam bio pre mesec dana,samo 2 stana u visokom prizemlju su bile u ponudi.Biće ponuda za nove zgrade koje su u planu,a cena će biti 1750e.
 
@Naka koliko sam ja čuo, P1 je rasprodat ali bolje proverite kod njih.
@Trident 1700-1800 €, tako sam čuo.
 
Hvala na odgovorima.
Videću od privatnih lica (preko agencija) videti da li ima nešto za P1.
 
Pozdrav svima. Da li neko ima informaciju dokle se stiglo sa useljenjem u Premijumu 1, i kada se planira useljenje 4 faze.
 
Pozdrav, buduce komsije. Kao i pretpostavljam vecina vas ovde i mi smo usli u ovu zavrzlamu najpre zbog povoljne cene. Sem cene privukao nas je tu i sam izgled zgrada i naselja, naravno nije idealno ali cega sve ima ovo je pristojno bar nama za taj novac. Nadamo se da ce biti prostora i za nasu decu, i neki parkic to bi bilo korektno. Forum sam iscitao od pocetka do kraja. Pa sad preostaje samo da se naoruzamo strpljenjem, da cekamo i razmenjujemo iskustva i savete. Mi smo rezervisali stan u P zgradi. Kakva su vasa ocekivanja oko useljenja u P zgradu? I da li znate kakva je situacija u obliznjim vrticima, da li zapravo ima mesta za decu u njima?
 
I da li znate kakva je situacija u obliznjim vrticima, da li zapravo ima mesta za decu u njima?
Na ovo pitanje mogu da odgovorim.
U blizini je državni vrtić, sa ogromnim dvorištem i na dobrom je glasu. Međutim, iako prima dosta dece, kapaciteti su popunjeni prilično, pa je dosta nas izvisilo na konkursu ove godine. Kako sam primetio, nismo dobili svi mi koji imamo jedno dete, dok su komšije čije prvo dete već ide u taj vrtić, dobile i za drugo. To mi je i razumljivo, neće neko da vodi ujutru jedno dete u jedan vrtić, a zatim drugo da vozi u drugi.
Pored državnog, ima ovde na banji još četiri privatna vrtića, koji nisu daleko. Kod njih uglavnom ima mesta...
 
Pozdrav svima. Da li neko ima informaciju dokle se stiglo sa useljenjem u Premijumu 1, i kada se planira useljenje 4 faze.

Mi iz druge faze se jos uvek nismo uselili, stanovi su gotovi ali se sada ceka prikljucak na elektro mrezu, EDB jos uvek nije odradio svoj deo posla i ne znamo kada ce to biti gotovo, jos u junu nam je receno da je predat zahtev, ali na CEOP-u stoji 1 avgust, kojom dinamikom ce ici treca i cetvrta faza ne znam, nadam se da necete cekati dugo.
 
Mi iz druge faze se jos uvek nismo uselili, stanovi su gotovi ali se sada ceka prikljucak na elektro mrezu, EDB jos uvek nije odradio svoj deo posla i ne znamo kada ce to biti gotovo, jos u junu nam je receno da je predat zahtev, ali na CEOP-u stoji 1 avgust, kojom dinamikom ce ici treca i cetvrta faza ne znam, nadam se da necete cekati dugo.
Hvala mnogo na odgovoru. Da li možete molim Vas da podelite sa nama informaciju kada budete dobili struju . Veliki pozdrav i srećno useljenje 🎵🎶
 
1.jpg


Da li neko moze da objasni sta se desava nakon uspesno usvojenog zahteva?
 
To bi trebalo da stigne do EPS-a, valjda nadlezni to posalju i EPS javlja investitoru da mozemo da se prijavimo na brojilo svoje. Ja sam tako razumela.Pitanje je dana da bude sve gotovo.
 
Ako moze neko ko vec zivi u naselju da kaze, bili bismo zahvalni.
Vidim na Google maps da na 300-500 m imamo pijacu, postu, dva parkca i terene, Lilly. Ali ne vidim nijednu privatnu ambulantu, laboratoriju, veci market, kafic, restoran neki...
Ima ili nema toga u okolini?
Ja sam od 2019.u naselju, u principu nista blizu nema, u naselju je jedna mala prodavnica, sve ostalo na 10ak minuta hoda. Zgrada jos uvek nema upotrebnu dozvolu, niti investitor na bilo koji nacin hoce da odgovori na pitanja nas stanara. Dobro razmislite pre nego sto kupite stan. Pozdrav
 
Kao sto rekoh, oni grade vec za sada preko 1000 stanova, ko zna koliko ce jos izgraditi(po postojecim planovima), skoro sve je rasprodato, a na forumu komentarise mozda 15tak,20 ljudi. Zelim da vam kazem da tako vaznu odluku ne donosite na osnovu komentara na forumu. Zelim da verujem da su velika vecina dobronamerni komentarari, ali svakakvih ljudi i svakakvih iskustava ima. Dobro je cuti vise misljenja, ali ovde su se delile informacije kako se urusio temelj, pa je propala lamela 6, pa kako je zgrada radjena samo na par šipova i slično, a posle se ispostavilo da nema veze sa istinom i da je samo bez potrebe izazvalo paniku. U ostalom, vi najbolje znate vase mogucnosti, zelje i potrebe, pa na osnovu toga i donestie odluku..
Ja sam u lameli b, zgrade na vrhu, od 2019.sam tamo, upotrebnu dozvolu nemamo, a na brojna pitanja upucena investitoru nikakav odgovor nismo dobili. Fasada se pocela urusavati, oluci vec sada propali,krov nije zavrsen
 
Vrh