To mora da stoji jasno sa kim sklapate predugovor/ugovor. Ako je u pitanju firma, mora da stoje podaci o firmi i ko je zakonski zastupnik ko ima ovlašćenje da u ime firme preduzima pravne poslove pred nadležnim organima.Nama stoji u predugovoru da se kupoprodaja obavlja izmedju mene i supruga i zakonskog zastupnika, a mislim da treba da stoji izmedju mene i supruga i sunnyville-a
U kojim zgradama uzimate stan? Ne znam da li ima razlike ukoliko uzimate stan u zgradama koje ne idu preko projektnog finansiranja...Da slazem se sa vasim predlogom, kod nas su izgleda pogresili, jer stoji da sklapamo ugvoro sa A. radovancem koga zastupa Nenada Radovanac....tu je greska, treba da stoji sunnyville-a koga zastupa Nenad, to se mora ispraviti
U P zgradiU kojim zgradama uzimate stan? Ne znam da li ima razlike ukoliko uzimate stan u zgradama koje ne idu preko projektnog finansiranja...
Mozda neko ko je vec potpisao predugovor u toj zgradi moze da Vam da odgovor. Znam da se E zgrada ili P zgrada (ili mozda obe), finansira iz privatnih sredstava, ali ne znam da li to pravi neku razliku. Najbolje da vidite sa advokatom i da cujete iskustva ostalih koji su u procesu kupovine stana u toj zgradi.U P zgradi
Da slazem se, svakako mora advokat da pogleda, hvala vamMozda neko ko je vec potpisao predugovor u toj zgradi moze da Vam da odgovor. Znam da se E zgrada ili P zgrada (ili mozda obe), finansira iz privatnih sredstava, ali ne znam da li to pravi neku razliku. Najbolje da vidite sa advokatom i da cujete iskustva ostalih koji su u procesu kupovine stana u toj zgradi.
Ne utice nista na povrat pdva. Nosilac ugovora mora biti pravno lice. Treba vam njihov ugovor o zajednickoj gradnji i ugovor o fizickoj deobi. Inace kupovina bez ta dva ugovora vam je kupovina macke u dzaku.Na CEOP-u piše da su investitori na adresi Mirka Milojkovića 1,3,5 dva fizička lica i Sunnyville d.o.o., e sada kako to utiče na vraćanje PDV-a treba proveriti.
Za parcelu gde je E zgrada postoji ugovor o deobi.Ne utice nista na povrat pdva. Nosilac ugovora mora biti pravno lice. Treba vam njihov ugovor o zajednickoj gradnji i ugovor o fizickoj deobi. Inace kupovina bez ta dva ugovora vam je kupovina macke u dzaku.
Da li se zna šta će biti u lokalu prizemlja zgrade?Pogledajte prilog 132682P zgrada, strana do EP. Počeli sa radovima na fasadi.
Nisam se raspitivao. Znam tu negde treba da bude Maxi, ali za ostalo nisam siguran.Da li se zna šta će biti u lokalu prizemlja zgrade?
Spojice tramvajima naselje a metro?Sicve TV presenta. Tramvaj, skola, vrtic, trotoar, Slanacki... 2:00
УЖИВО - Кафа са Весићем | УЖИВО - Кафа са Весићем. Отворен разговор са грађанима о важним темама за наш град. Заједно стварамо лепши и бољи Београд. | By Горан Весић - Facebook
УЖИВО - Кафа са Весићем. Отворен разговор са грађанима о важним темама за наш град. Заједно стварамо лепши и бољи Београд.fb.watch
Koliko sam video na CEOP-u, juče je prošla prijava radova za E zgradu - faza 2 (B lamela i garaze ispod C lamele) u potvrdi je navedeno da je priložen dokaz o plaćenim naknadama za uređivanje gradjevinskog zemljista.@Alokin90 da li se to odnosi i na B lamelu E zgrade?
Radovi se sve više bliže kraju, a oko kredita još nikakvih informacija.