Iskreno, taj zavrsetak ulice deluje kao da je sve dalji i dalji. Mislio sam da ce useljenje biti najkasnije do kraja januara sto ukljucuje i dozvoljeno probijanje roka izgradnje...Strpljenje nas izdaje
A neko je bio dovoljno glup da je još prošle jeseni kupio namestaj i tehniku... Pa ga sad jure svi redom jer treba to negde smestiti ( iako je sve uredno plaćeno u kesu mogu to na kraju baciti i na ulicu) Eto, tako!Iskreno, taj zavrsetak ulice deluje kao da je sve dalji i dalji. Mislio sam da ce useljenje biti najkasnije do kraja januara sto ukljucuje i dozvoljeno probijanje roka izgradnje...
Pritom, ne mozes ni da isplaniras izradu namestaja po meri, jer nemas nikakve okvirne datume koji se ticu useljenja, a verujem da ce u jednom trenutku samo javiti da ce se desiti primopredaja i onda ce se dodatno cekati da stigne namestaj, da se namesti kuhinja, itd, da bi taj stan bio funkcionalan i da u njemu moze da se zivi.
Dok se uselimo garancija na tehniku godinu dana kraca...A neko je bio dovoljno glup da je još prošle jeseni kupio namestaj i tehniku... Pa ga sad jure svi redom jer treba to negde smestiti ( iako je sve uredno plaćeno u kesu mogu to na kraju baciti i na ulicu) Eto, tako!
Jos pre 20tak dana podelio sam info da su mi u salonu rekli da se pocetak useljenja ocekuje krajem maja, a pritom sam rekao da me nisu ubedili u to i da ce vrv useljaj poceti tek na leto(moja procena). Vec tada su se ljudi javljali i pisali kako su dobili drugacije informacije. Tako da nam to nista ne znaci nazalost, jer svi dobijaju razlicite informacije od razlicitih agenata.Pa ljudi, tražite odgovore od svojih agenata. I delite ih ovde.
Ja sam ZA!Ok, hajde, ja sam za. Koliko vas želi da se okupimo i zajedno nastupimo?
Javite se, da se odmah organizujemo i dogovorimo termin sa investitorom.
Odlična ideja ako neko ima preko nekoga da da članak! Znamo svi kako to kod nas ide...Problem je sto se ulica trenutno ne radi, a investitor se ogradjuje od ulice jer je ne rade oni. Da li postoji način da se izvrši pritisak na direkciju da pod hitno nastave radove na ulici? Tipa neki novinski članak o tome da stotine (hiljade) gradjana mesecima čeka na useljenje zbog pristupnog puta za koji je zadužena direkcija
Ja sam pre nekih sedam dana rezervisala stan. Navodno bi trebalo da se potpise predugovor za nekih 60 dana. Oni bi trebalo o tome da me obaveste, tako rekoše.Da li je neko potpisao predugovor za Premium 2?
Hvala @SunnyJ, posto sam procitao na netu ovu stavku "Fotokopija građevinske dozvole, upotrebne dozvole ili rešenja o legalizaciji (ozakonjenju)."@porodicaN ne treba