Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 899
Postovane komsije da Vam stanem na muku i ja. Sto se nervirate oko dozvola ,tempa gradnje, rokova, puteva i drugo? Pa gde zivite? Jel ovo bese Srbistan? Sta je ovde sruseno nelegalno, sta je na vreme zavrseno i ko je uradio kvalitetno? NIKO. Investitor je tu da zaradi pare, banka jos vise i na njemu i na Vama. Svaki problem se resi sa parama kad investitor resi da ih da onom ko se pita i lupa pecat.Ja zivim tu blizu u kuci koja ceka 30 godina legalizaciju. Tu blizu Vaseg naselja su zgrade koje ni posle 5 godina nisu dobile upotrebnu dozvolu i uknnizene. Imate tu blizu zgradu koja nema nikakav papir. Srecom investitor je ok pa nikom nije prodo nijedan stan a zarobio par miliona evra. Zato opusteno. Bice to gotovo jednog dana. Samo da te sve zgrade ne odjure nizbrdo u Mirjevski potok je tu negde je kliziste. Valjda su ispitali teren i dobro fundirali.Ja sam u problemu ko i Vi jer iako ne kupujem tu ista je prica i na skupljim projektima. Srecno nam bilo jer sreca je i da smo u mogucnosti da kupimo nekoliko kvadrata.