lusilusi » Ned Dec 08, 2019 10:11 pm[/url]":3jjtfdmz]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=686727#p686727:3jjtfdmz je napisao(la):
Blyatman » Ned Dec 08, 2019 3:26 am[/url]":3jjtfdmz]Lusilusi, hvala na informacijama. Iskreno, nisam to očekivao od EP, doduše bilo je još toplo dok sam gledao stan, pa grejanje nisam mogao proveriti. Predugovor sam potpisao, ali ugovor nisam još, tako da ću se dobro konsultovati sa advokatom o daljim koracima.
Molim, meni je drago da vam pomognem jer je ovo necuveno.Naravno resivo je,ali nazalost jedino sudskim putem jer Energoprojekt izgleda da misli da moze da radi sta hoce.Za ostale vlasnike stanova ne znam (apsolutno svi imaju ovaj problem),ali sa nama bas i nece moci.
Mi takodje grejanje nismo mogli da proverimo jer se kupovina odvijala pre nego sto je grejna sezina pocela (ove godine je to bilo tek krajem oktobra).
Kada je u pitanju provera grejanja u vasem stanu (ako se uopste resite da ga kupite) kada udjete u stan pojacajte sve radijatore na 6.Sedeli vi tu 10 minuta ili 10 sati radijatori ce biti topli samo na vrhovima.Takodje,pozvonite komsijama u ulazu da vidite kako je kod njih.Sigurno ce vam svi izaci u susret jer su svi i svesni da je ovo necuveno i nece vam sigurno zalupiti vrata i pustiti vas da se prevarite da date koliko deserina hiljada eur za ovaj bezobrazluk.Ukoliko poznajete nekoga ko je kupio stan u privatnikovim zgradama ili zivi u Visnjickom Vencu,Slobodana Jovanovica,svratite na kafu.Svi oni sede u kratkim rukavima koliko in je grejanje jako,a ista je toplana u pitanju.Nema sumnje da toplana nije problem.
Najvaznije,ne slusajte sta Energoprojekt prica.Ono sto cete od njih cuti je da nije do njih nego "do Toplana".To nije istina,a u to cete se uveriti osim kako sam gore napisala, pre svega tako sto cete vi ili vas advokat otici u Beogradske Elektrane i traziti od njih sve informacije o ovih sest ulaza.
Ukoliko se pak odlucite ja vam zelim sve najbolje naravno.
Ono sto ie cinjenica je da je Energoprojekt velika prevara i to treba da znaju svi potencijalni kupci stanova i u Sunnyville i u Park 11.