srecnouseljenje
Novice
- Učlanjen(a)
- 17.03.2018.
- Pohvaljen
- 7
Meni su uradili plocice veoma su fleksibilni, razgovarajte sa njima...
Piccolo":3cqkbh58 je napisao(la):Lokacija je ok, problem je više nedostatak infrastrukture i prave veze sa gradom, Slanački put bi već u narednih 5 godina trebalo od Višnjičke proširiti sve do groblja...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617977#p617977:1ivxfk4e je napisao(la):vmaša » Ned Apr 21, 2019 4:43 pm[/url]":1ivxfk4e]Pozdrav svima,
razmatramo kupovinu stana u lameli B kod privatnika pa bih vas zamolila za par odgovora:
- ako ste kreditni kupci, da li ste već isplatili ceo stan ili čekate sa puštanjem do pred useljenje?
- da li je neko tražio kadu umesto tuš kabine i koliko su fleksibilni po tom pitanju, pošto je keramika već ugrađena? Da li ste sami kupovali kadu ili investitor kupuje?
- da li vam je investitor radio zidne pločice u kuhinji ili sami, da li to ulazi u cenu?
Hvala unapred na odgovorima.
koledaf":24vqelbf je napisao(la):Pozdrav svima,
Mozete li mi napisati koliki su vam mesecni troskovi odrzavanja, upravnika, infostana... u Energoprojekt zgradama i kod privatnika?
Koliko su vam se umanjili racuni za grejanje sada kada je grejna sezona prestala?
koledaf":16uktha1 je napisao(la):@Ulicni basketas hvala na odgovoru.
Mozes li onda da mi napises koliki su bili racuni sa grejanjem i tim "tekucim izdacima" kao sto su npr. odrzavanje, upravnik, odnosenje smeca...
Nadam se da ce to resiti do sledece zime jer naplacivati isto one stanove koji se greju ceo dan i one koji se ne greju je totalno sumanuto... :shock:Neki su grejali konstantno na najjačem stepenu na termoglavi i dobili su slične račune kao neki koji su bili odsutni dobar deo meseca i nisu ni koristili grejanje. Dakle, prva grejna sezona nam nije baš reprezentativna.
To je bas previsoka cena za toliki stan. Mi na Novog Beogradu smo platili infostan za mesec mart 9000 dinara za stan od 70m2. Tu je ukljuceno grejanje, hladna voda, kanalizacija, iznosenje smeca... a samo grejanje je 7600.Račun za Infostan je u najhladnijim mesecima za stan od 55 kvm iznosio oko 10000.
To je i za nas ukus hladno. Ovde idemo cele zime u majci i prozori su otvoreni na kant. Znam vi ne placate cele godine tu cifru, ali ne razumem zasto onda kada placate, placate vise? :shock:Jedino što ove prve zime nama i nije bilo baš najtoplije u stanu (konstantno oko 19-20 C).
Olimp10":3qccvveb je napisao(la):Dobar dan svima.
Ja sam kupio stan kod Privatnika u A zgradi.
S obzirom da nisu bili postavili plocice izabrao sam kombinaciju i za kupatilo i kuhinju - fleksibilni su i moze da se dogovori.
Kada sam gledao stan zaljubio sam se u to sto je izdignuto i sto ima prelep pogled na Dunav a i drago mi je sto 4 trake idu do Slanackog puta.
Mislim da ce se sve srediti i da ce naselje biti top sa velikim potencijalom kada se sve izgradi. Mozda sam suvise optimistican i euforican ali ono sto vidim je da ce se u ovaj deo grada ulagati pored BIGa se gradi veliki objekat (ne znam koje namene nisam citao prethodne postove). Ada Huja ima veliki potencijal ne zaboravite pre 10ak,15ak godina Novi Beograd je bio najjeftiniji a sada je najskuplji . Tako da mislim da ce ovo naselje biti prijatno za zivot ali i odlicna investicija.
U ovom trenutku je bitno da odrade te neke sustinske stvari bez fuserenje. Da li neko ima tacnu informaciju na koliko ce biti udaljeni sledeci objekti prema DUnavu nadam se da nece zakloniti dunav skroz.