Zdravo svima,
Procitah gotovo ceo forum na temu Sunnyville-a, bio sam u subotu da pogledam stanove i imam neke nedoumice izmedju odabira izmedju "privatnih" i Energoprojekt zgrada, pa ako mozete da pomognete...
Prvo smo gledali zgradu D kod privatnika koja je rasprodata, zavrsena i u njoj nema dvoiposobnih odnosno trosobnih stanova slobodnih, ali deo sa garazom (ima neki otvoreni deo kao za prozor) i ceo taj donji deo izgleda nekako nezavrseno. Da li znate da li ce se na tome jos raditi ili je u njoj sve gotovo?
Onda smo otisli u gradu C i tu ima par trosobnih stanova za koje kazu da ce biti gotovi za tipa mesec dana, ali ono izgleda kao da ce biti gotovo za minimum 3 meseca, a zgradi B da ne pricam za koju je rok Jun, ali o kasnjenjima sam vec puno citao ovde.
Ono sto mi jos nije jasno jos kod privatnika je zasto su struju razvlacili po podu i kako je to uopste moglo da prodje inspekciju. Koji je to standard dodjavola...
Posle smo otisli u Energoprojekt zgradu i stvarno izgleda "glomazno i jako" ali ne znam zasto su se toliko plasili boja
Sprat izgleda kao bolnica, sa tipa 15 stanova na spratu. Kupatilo sa kadom u stanovima od 68m2 sa dva mokra cvora i u manjem wc-u solja koja stoji popreko i mislim da tamo ne bi mogao ni da sednem.
Odlicna stvar je sto se uz stan dobijaju i boksovi za odlaganje stvari besplatno mislim da je oko 10m2, a i lift ide do garaze koja izgleda kao atomsko skloniste.
Po mom misljenju (a i citajuci ovaj forum) stvari stoje ovako.
Energoprojekt plusevi:
- Gradnja mi izgleda "jaca, robusnija" i kaze prodavac da su koristili duple sendvic zidove.
- Dodatni boks/podrum za odlaganje stvari i lift ide do nje,
- Garaza je bolje odradjena i ide lift do nje.
- Lodja
Energoprojekt minusi:
- Zavrsni radovi su bas radjeni lose (wc solja, kupatilo, mat parket, krecenje...)
- Sprat sa mnogo stanova, "sterilne boje"
--------------------------------------------------
Privatnik plusevi:
- Zavrsni radovi lepe uradjeni (kupatilo, parket, krecenje... )
- Na spratu manje stanova,
- Lepsa zgrada
Privatnik minusi:
- Garaza ne izleda toliko dobro odradjena
- Terasa zbog toga sto je otvorena sa strana
Cuo sam da se neki zale po pitanju grejanja u "privatnikovim zgradama", a i u Energoprojekt zgradama. Energoprojekt ima snizenje do kraja februara pa bi trebalo sto pre da se odlucimo, jer je sada cena kod privatnika i EP skoro ista...
Molim vas da mi napisete vasa iskustva o ovom naselju, kao i uopste o zivotu tamo tipa problemi sa upravnikom, daljina prodavnice... svakodnevne sitnice koje zivot znace.
Svako dobro svima!