[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531497#p531497:tra9il1k je napisao(la):
BobLat » Sre Apr 11, 2018 9:37 pm[/url]":tra9il1k]:kafa: Боже ,гледам како ови радници траљаво и споро раде,па то је страшно.Нема разлике дали су код приватника или ЕП-а.Просто не могу да их гледам.Само се вуку ко пребијени,забушавају и стално нешто одмарају.Ујутро мало (после сат времена припреме и договора)почну нешто да чепркају и то траје 2-3 сата и после их нема нигде,само чекају да прође радно време.Кад погледаш учинак никакав.Кажем не знам,можда их газде редовно не плаћају,па колико пара тилико музике,али ако није тако и ако је овако у већини наших фирми,онда ће ми брзо да пропаднемо.Упензији сам већ 5 год,али као дугогодишњи пословођа(28 год,сам водио Ц-маркетове продавнице) стварно ми иду на живце,да ми дође да викнем на њих ! еј шта ту забушавате,зар се тако проводи радно време и зарађује за хлеб.Знаш кад би тако у Немачкој могли. Од прошлог јављања ,осим три поплочана степеника још ништа на нашој згради није урађено.Олуци и даље нису до краја урађни,улазни хол није завршен,врата изнутра не могу да се затворе,поред степеништа треба нешто да се изгради на чему треба да буду рукохвати,гелендери још нису причвршћени скроз,рукохвати на њих тек треба да се поставе,гараже да се доврше да личе на нешто ,поштански сандучићи још нису постављени,интерфони још нису у функцији,бројеви још нису постављени,унутар зграде,поред врата још имају неке рупе из којих се види цев,неки кажу да је то за хидрофор,али то за сад стоји као рупа,и даље ништа није урађено у вези прагова код врата(види се паркет 2цм из сваког стана)поједини делови зграде и прве терасе мораће поново да се крече јер су скроз испрљани и умазани,а и унутар зграде је прљаво јер радови сви нису завршени и радници дефилују.Све у свему,људи се полако усељавају,а зграда никако да буде скроз завршена и да бљесне и личи на праву стамбену зграду.О брду нећу ни да причам,још ништа није урађено у вези клизишта земље,све стоји као и пре неколко месеци,а ћубра и шута около зграда је опет све више и више.Контејнери,за разлику од ЕП зграда још нису постављени,а они код њих већ су препуни.Не личимо никако на неко уређено насеље,већ само на градилиште.