Ulicni basketas
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.11.2017.
- Pohvaljen
- 117
DIP":1rf9c1uq je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531811#p531811 je napisao(la):BobLat » Pet Apr 13, 2018 8:09 am[/url]":1rf9c1uq]Што се тиче прве зграде код приватника,морамо некако да се удружимо и извршимо притисак на њих,јер овако са нашом ловом,довршавају друге зграде,и боли их уво за нас. Овим темпом,пре ће да нас стигну следеће зграде,него што ће код нас све да буде сређено и дотерано цакум-пакум-то им није прво у интересу и ако се не будемо бунили(као што видим да су неки задовоњни) неће бити ништа још за години дана.
Dragi komsija,
Da se razumemo, naravno da smo svi zainteresovani da se sve zavrsi i ako imas ideju kako da se organizujemo da to bude i brze, tu smo.
Pitanje je bilo vezano za utiske nakon useljenja. Ja sam pricala o unutrasnjosti zgrade i stanu i da, mi jesmo zadovoljni.
Okolo nije zavrseno, ali mi nismo mogli to da cekamo i funkcionisemo i ovako, to je individualno. Ali zar ne mislis da sto se vise i brze budu prodavali stanovi da ce i celo naselje ici brze. Mene to sad vise interesuje, ako razumes...
Razmišljaš dobro, ali iz ugla prodavca. Mi smo kupci. I ja sam zadovoljan strukturom stana, rasporedom prostorija, kompletnom funkcionalnošću, velikom terasom i lepim pogledom. Nisam zadovoljan propustima u realizaciji i indolentnošću izvodjačke firme. U procesu smo rešavanja nedostataka, tako da ne sumnjam da će rešiti sve probleme. Da se razumemo, prodavac/investitor i ja smo u korektnim odnosima i imamo dobru saradnju. Izlazi u susret, kada mu se nešto sugeriše. Ali ostatak radova MORA da se završi što pre, jer kad izadjem iz svog “stan kao san”, gledam šta da preskočim, da se ne bih sapleo. Tako da ću ja biti 100% zadovoljan kupac, kada svi problemi i nedostaci budu rešeni. Sve je ovo lepo, više puta sam pisao da je naselje veoma lepo i perspektivno, ali nema potrebe da mi kupci/vlasnici stanova bilo koga pritiskamo da se svi radovi završe, jer je to obaveza, a ne dobra volja. Ja sam prinudjen da živim i ovog meseca kao podstanar (platili su mi kiriju), iako sam stan već napunio stvarima i želim što pre da udjem u svoj stan. Želim nam svima što skorije useljenje, ali u zgradu koju smo videli na bilbordu/reklami.