[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=528121#p528121:atjibr2o je napisao(la):
Tintoreto » Uto Mar 27, 2018 12:30 pm[/url]":atjibr2o]Najveca prednost kupovine zgrada kod EP je ta neka da kazem kompletna pouzdanost koju pruzaju.
Naravno da neke sitnice i finese mogu da se podkradu, recimo u zavrsnim radovima, gde i vecinu radova izvode njihovi podizvodjaci, ali da covek moze biti siguran da je ta zgrada projektovana, razradjena po ozbiljnom projeku, ispred kojeg stoji citav tim ljudi u birou, a ne jedan arhitekta i tehnicar i staticar na dnevnicu i gotov glavni projekat.
Pocevsi od temelja, iskopa, betoniranja i armature gde se sigurno NE KRADE i ne ide se na USTEDU najbitnijih elemenata gradjevine, zarad povecanja profita ili spustanja cene kvadrata u nekoj mizernoj meri.
Posto je projekat njihov, tacnije, oni su investitori, zasto i oni nisu dodali jos sprat dva i ostvarili veci profit?
Zato sto je neko iz tog tima koji gore pominjem rekao da na tom terenu ne bi trebalo da se gradi vise od ovoga.
Tu nema mesta za, ma aj dicicemo 4 sprata, pa cemo na kvarno povuceni sprat i svi srecni.
Zato kazem da kupci EP zgrada mogu da budu mirniji u tom nekom delu price, sigurno su platili malo vise ali kvalitet je neminovan.
Svaka njihova zgrada dobije lepo dvoriste, koje jako lepo urede i to mi se bas dopada.
Tereni o kojima se govori ce najverovatnije ici ispod EP zgrade, a ispod zgrade privatnika ispod ulice bi trebala nova lamela. Nisam 100% siguran, ali imam prilicno pouzdan info.
Sto se tice izgleda zgrada i meni su malo dosadne na oko, ali su za tu neku cenu, ujedno i interesantne jer se izdvajaju od klasicnih zgrada.
Cisto, lepo, svedeno, jednostavno, a deluje kvalitetno.
Ja da sam kupovao stan u tom naselju, ne bih zbog sobe manje kupio u EP zgradi.
Da kod privatnika mogu da kupim 3.0 stan, a kod EP 2.0 naravno da bih pre otisao kod privatnika, ali da mi cena nije problem, a da sam resio bas to naselje, bez dileme bih uzeo EP zgrade.
Boze, samo mi nije jasno ko se vezbao graditeljstva na onim malim zgradicama iznad EP zgrada, ono izgleda tako tuzno i uzasno i kvari celu sliku.